Kantaron Yağının Cilde Faydaları

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kantaron Yağının Cilde Faydaları Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum​


Kantaron yağının mikrop kırıcı özelliği vardır. Yara ve yanıkların iyileşmesini hızlandırır. Ayrıca pişik bölgelerinin acısını minimuma indirir ve iyileştirir. Sırt ağrılarında ince tabaka sürülerek masaj yapılarak damarların yumuşaması ve açılmasını sağlar. Sivilcelerin üzerine pamuklu kulak çubuğu ile ince tabaka sürülür, kısa sürede söndürecektir.
Kantaron yağı saç diplerindeki pullanma, egzama, kepek gibi sorunlara da çözüm olmaktadır. Ayrıca saçları besler.
Güneş lekelerine ince tabaka sürülerek parmak uçlarıyla masaj yapmak lekenin rengini açacaktır.
Kantaron yağının cilde faydaları olduğu kadar zararları da vardır. Zararları çok nadir görülse de aşırı kullanımlar da alerji faktörleri gözlemlenebilir (deri döküntüleri, baş dönmesi gibi ). Kantaron yağını kullanmayı bırakırsanız kendiliğinden geçecektir.
Kantaron yağını ciltte 20 dk. bekletmeniz yeterli olacaktır. 20 dk. dan fazla ciltte kalmamalı kıl köklerini de beslediği için sürdüğünüz bölgede az da olsa kıllanma görülebilir.
" Kantaron yağını özellikle ince yapısından dolayı gözaltı ve dudak çevresine sürmeyiniz ".
Dikkat edilmesi gereken en önemli konu hamile olan veya hamile olmayı planlayan kadınların ciltlerine sürmemeleri ve kullanmamaları gerekir.

Kantaron Yağının Cilde Faydaları Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum​

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Kantaron Yağını Nereden Alabilirim ?

Kantaron yağını aktarlardan alabilirsiniz. Daha küçük şehirlerde yaşayanlar o şehirlerde özellikle yaylalarda ya da köylü pazarlarında kadınlarımızın özenle yaptığı şu pet şişelerde olanlardan almaları mantıklı olacaktır. İşin içine ticaret girdiğinde malesef bu tür ürünlerin özelliklerinde azalma ya da hile çıkabiliyor ortaya.

Bu bakımdan ben sizlere köylü pazarlarından ya da güvenilir yerlerden bu tür ürünlerin alınması gerektiğini hatırlatıyorum. Ben evime köylü paarından aldım 15 tl vererek 500 ml sini mis gibi zeytinyağı kokuyor ve küçük yaralanmalarda evde çocuklarıma sürüyorum. Hatta sivilceli oğlumun sivilce izlerini bile geçirdi diyebilirim tavsiye ediyorum kızlar.

EVDE KANTARON YAĞINI BÖYLE YAPIN BEN YAPTIM KIZLAR TIKLAYIN

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst