Kanz otomatik sallanan beşik kullananlar kullanışlı mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kanz otomatik sallanan beşik kadınlar kulubü kanz sallanan beşik hamilemiyim forum'da.​

Kızlar selamlar bebeğim oldu 15 günlük henüz beğişi yok şuan küçük bir şey vardı kaynanamda onu verdi geçici ama ne alsak diye düşünüyorum. Kanz otomatik sallanan beşik almayı düşündüm hani yorulmam en azından bebek sallanır kendi kendine uyur. Nasıl kullananlar var mı? Memnun kaldınız mı? Yoksa başka bir öneriniz de varsa yazabilirsiniz hanımlar. Kanz otomatik sallanan beşiği ne kadar kullanabiliriz bir de?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım bende ikiz büyütmüş biri olarak söylemeliyim ki bu beşik seni fazla idare etmez zaten o kadar çabuk büyüyorlar ki fazla geçmeden yine beşik bakınmaya başlarsın. Bu beşiğin tek avantajı otomatik sallanması. Ha alayım şimdilik rahat edeyim sonra tekrar bakarım dersen sen bilirsin yine de. Ama gerçekten kullanışlı bir model. Ben bebeğin sallanarak uyutulmasını önermiyorum ama yoğun anneler için otomatik sallanan beşik çok avantajlı olacaktır diye de düşünüyorum. Aslında genelde de bebeğiniz ilk aylarda uykusu çok düzensiz olduğu zaman sık sık uyanabiliyor. Nasıl uyutacaksınız genelde anneler sallıyorlar bu durumda. Sallayarak uyutmak daha pratik geliyor. Ayaklarınızda sallasanız ölüm gibi. Beşik sallanmıyorsa onu da sürekli sallamak sıkıntı. Otomatik sallanan beşik sayesinde hem işinizi yaparsınız hem bebek uyur gider. Ama alırken görün alın derim bebek için emniyet ve konfor önemli. Ama dediğim gibi küçük oluyor onlar eğer birkaç ay sonra yine alırım diyorsanız alın kullanın. Rahat edersiniz. Ben park beşik kullandım ikizlerimde otomatik değildi zorlanıyordum açıkçası pratiklik için alabilirsiniz.

Daha karyola filan almamışsınız bence ileride kesin lazım olabilir. Siz aşağıdaki linki mutlaka inceleyin. ''Bebek karyolası alırken dikkat edilmesi gerekenler'' yazımız aşağıda sevgili misafirimiz.

 
Üst