Kayganlaştırıcı Jel Kullanımı Zararlı mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kayganlaştırıcı jel kullananlar kadınlar kulubü kayganlaştırıcı jel kullananlar yorumları hamilemiyim forum'da.​

Selamlar ben evleneli 1 ay oldu ama çok kuruluk yaşıyorum. İlişki anında çok acı duyuyorum buna bağlı. Bu kuruluk için tükürük filan istemiyorum biraz iğreniyorum bu tür şeylerden. Acaba bu kayganlaştırıcı jeller zarar verir mi vajinama. Ya da hamile kalmayı zorlaştırır mı? Çünkü yeni evlendim ama hemen bebek istiyorum ben 30 yaşındayım çünkü. Geciktirmek istemiyorum bu isteğimizi. Kayganlaştırıcı jel kullananlar varsa zararı var mı kullanılabilir mi yorumlarınız benim için önemli.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yeni evlilikte bu tür şeyler yaşanabilir. Vajinal kuruluk, acı hissetme tarzında. Ama ilişki anında iki tarafta özellikle sizin de zevk duymanız ilişkide ön aşamada zevk duymanız önemli. Bu aşamada kuruluk hissi kalkacak ve acısız zevkli bir birliktelik yaşayabilirsiniz. Ama yine de denemek isterseniz kayganlaştırıcı jelleri bunların hiç bir zararı olmaz. Kayganlaştırıcı jeller özellikle cinsel birleşme için üretilenler zaten buna uygun zararsızdır hatta su bazlı olarak üretildikleri için hiç bir zararı olmaz. Ama ilişki sırasında kayganlaştırıcı jellerden farklı şeyler denemeyin. Krem ya da herhangi kaygan sıvı şeklinde şeyler. Hani ben duyuyorum bazen bebek yağı kullananlar filan. Aman ha bebekler için zararsızdır ama vajinanız için pek yararlı olmayabilir. O yüzden kayganlaştırıcı jellerden başka bir ürün kullanmamanızı tavsiye ederim. Size okeyin jellerini tavsiye edebilirim. Her zevke uygun örnekleri mevcut:) Ayrıca hamile kalmayı zorlaştırmaz tabii ki bu jeller.

Vajinal kuruluk mu yaşıyorsunuz? Vajinal kuruluk yaşayanlar tavsiyeler için mutlaka bu yazımızı okuyun bilgilenin.

 
G

gokdeniz234

New member

Kayganlaştırıcı jel kullananlar kadınlar kulubü kayganlaştırıcı jel kullananlar yorumları hamilemiyim forum'da.​

Selamlar ben evleneli 1 ay oldu ama çok kuruluk yaşıyorum. İlişki anında çok acı duyuyorum buna bağlı. Bu kuruluk için tükürük filan istemiyorum biraz iğreniyorum bu tür şeylerden. Acaba bu kayganlaştırıcı kamagra jel zarar verir mi vajinama. Ya da hamile kalmayı zorlaştırır mı? Çünkü yeni evlendim ama hemen bebek istiyorum ben 30 yaşındayım çünkü. Geciktirmek istemiyorum bu isteğimizi. Kayganlaştırıcı jel kullananlar varsa zararı var mı kullanılabilir mi yorumlarınız benim için önemli.
Kayganlaştırıcı veya cinsel performans artırıcı jellerin kullanımında bir sakıncı yok diye biliyorum.
 
Üst