Kiwi yürüteç kullananlar memnun musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kiwi yürüteç kullananlar kadınlar kulubü kiwi yürüteç yorumları hamilemiyim forum'da.​


Hanımlar benim 1 aylık üçüzlerim var yürüteç çok iyi bir şey değil ama şimdiden araştırıp danışmak istedim. Biraz büyüdüklerinde yürüteçe ihtiyacım olmuş olacak. Bebeklerime bakarken sürekli yalnızım o yüzden yürüteç alma taraftarıyım. Sizce ben işlerimi yaparken en azından yürüteçte vakit geçirseler. Çünkü üçüz o kadar zor ki anlatamam gözlerimin altı kan çanağı olmuş felaket durumdayım. Size kiwi yürüteç nasıl kullananlar var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben de ikiz büyütmekte olan bir anne olarak mecbur kaldığım zamanlarda yürüteç kullandım diyebilirim. Tabii pek yararlı olduğunu söyleyemeyeceğim ama mecburen kullanmak zorunda kalınabiliyor. Özellikle de tek başınıza büyütüyorsanız bebeklerinizi iş güç yemek onlara mama hazırlarken kucağınıza alıp götüremeyeceğiniz için yürüteç çok kullanışlı oluyor bu zamanlarda. Yürümeyi henüz öğrenmemiş bebeklerde ileride kalça sorunlarına yol açabileceğini de belirtmek isterim yine de netten bakabilirsiniz sizin üçüz çünkü. Özellikle yürümeye yakın çok hareketli oluyorlar bıraksanız ortalığı birbirine katabilirler yürüteç işinizi halledene kadar güven içinde kalmalarını da sağlıyor. Hem üzerinde müzik oyuncak filan da oluyor bunların bence netten bir bakın derim. Kiwi marka kullanmadım ben baby hope kullandım ama o da hemen hemen aynıdır. Hatta yeni modellerde salıncak filan olanlar da çıkmış. Üzerini mama tablası olarak da kullanabiliyorsunuz kiwinin oyuncak seti çıkabiliyor yerinden. Ayrıca kademeli olduğu için de bebeğin boyuna göre ayarlanabilir oluyor. Tekerleri de silikon tasarım olduğu için ses yapmayan tarzda tasarlanmış. N11 de 499 tl olarak gördüm ben ama yürüteç için daha uygun modeller de bulabilirsiniz bence.

Bebek ihtiyaçlarından biri de bebek arabası mutlaka bu konuya da bakmanız gerekir. ''Prego bebek arabasını önerir misiniz?'' bir misafirimizin sorusu üzerine cevaplamıştık. Siz de deneyimlerinizi fikirlerinizi bizlerle paylaşabilir aynı zamanda fikir alabilirsiniz.

 
Üst