Mete isminin anlamı çocuğuma etkisi ne olur?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mete ismi nasıl kadınlar kulübü Mete isminin anlamı hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar daha 5 gün önce doğum yaptım bebeğim 5 günlük ve ismini henüz koymadık. Oğluma hangi ismi koyalım diye düşünürken buraya yazmak aklıma geldi. Bu siteye soru sorduğumda hemen cevap alıyorum teşekkür ediyorum size. Mete ismi anlamını soracaktım. Eşim de Ali Eren koymak istiyor ben de Mete ismini çok istiyorum hatta Mete han koymak istiyorum. Mete ismi nasıl etki yapar çocuğumda sormak istedim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Dilerim analı babalı büyütsün Allah biraz daha dişini sıksaymış yeni yılda dogardi minik. Mete ismine gelince daha önce de dediğim gibi kısa isimleri çok beğeniyorum ben. Yanına ikinci isim de ekleyince çok fazla görünmüyor. Mete ismi erkek isimlerinden çok beğendiğim bir isim ama eşinizin de gönlü olsun derseniz onun istediği bir isim ile meteyi birleştirebilirsiniz. Mete han çok hoş ama Mete Ali koyabilirsiniz. Ali ismi zaten Hz Ali'den geldiği için mübarek bir isim. Mete ismine bakalım şimdi de.

"Mete ismi anlamı"​

  • Büyük Hun imparatoru anlamına gelir
  • On kişinin yerini alacak bir yiğit anlamına da gelir
  • Türkçe dil kökeninden olan isim Türklerde kullanılan bir isimdir
  • Ayrıca topraktan yapılmış ibrik anlamını da taşımaktadır.
  • Mete ismi Kur'an da da geçmez çünkü zaten Türkçe kökenli bir isimdir Arapça değildir.
Bebeğinize isim koyarken düşünüp anlamını araştırıp koymak çok önemli çünkü anlamı analizi ile birlikte isim o çocuğa hayatı boyunca etki ediyor. Etkisi altına alıyor o kişiyi. Çocuk cok önemli hem ailenin varlığı hem ailenin devamı için bebek önemli. Bebeği olmayan kadınlar için bir yazı bırakıyorum aşağı. "Çocuğum olmuyor ne yapmalıyım" mutlaka incelenmesi gereken bir yazı.

 
Üst