Sahibinden Vakko Eşarbı Satmak İstiyorum.

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sahibinden vakko eşarp kadınlar klubü sahibinden satılık vakko eşarp hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar bana vakkodan hediye geldi vakko eşarp ben de eşarp takmadığım için orijinal vakko eşarplarımı satmak istiyorum. İki adet ben genelde şal kullandığım için bu eşarpları nereden satabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Hiç kullanmadım paketini açtım sadece baktım ve tekrar paketine koydum hiç başıma bile denemek için bile takmadım. Sıfır orijinal yüzde yüz vakkodur. Bunu kolayca nereden satışa koyabilirim acaba? Sahibinden sıfır orijinal vakko eşarp gel ablacım gelll:)
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Eşarplarınızı satabileceğiniz yerler var. Hatta hiç kullanılmamıştan ziyade kullanılmış ikinci el ürünlerinizi bile satışa koyabilirsiniz. Sahibinden, letgo, dolap gibi bu tür yerler var. Buralara üye olarak ürünlerini satışa çıkarabilirsin. Kendi ürünlerinin kendi mağazanı açabilirsin. Hem ikinci el eşyalarınız fazla yer tutmaz hem de bu ürünleri satıp kazanç sağlayabilirsiniz. Ürünlerinizi çöpe atmak yerine neden satmayı düşünmeyelim ki. Satarak ikinci el ürünlerinize paha piçerek kazanç sağlayabilirsiniz. Belki gelen misafirlerimiz de görüp vakko eşarplara talip olabilirler. Ama siz sadece buraya bağlı kalmadan diğer dediğim yerlere de ürünlerinizi fotoğraflı olarak pazarlayın.

Beğeneceğinizi düşündüğüm eviniz için harika aydınlık gösteren renkleri yazımızın içinde bulabilirsiniz. Evinizi aydınlık ve refah gösterecek renkler incelemelisiniz mutlaka.

 
Üst