Sevgilimle İlişki Yaşadık Çok Pişmanım Ne Olur Yardım

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sürtünme ile hamile kalınır mı kadınlar kulubü sürtünme ile hamile kalınır mı hamilemiyim forum'da.​


Çok utanıyorum nasıl yazacağım bilmiyorum şuan bu satırları da ağlayarak yazıyorum size. 1 yıl önce tanıştığım sevgilimle çok kötü şeylere kalkıştık. Pişmanım ama faydası var mı bilmiyorum. Biz okul bitince evlenmeyi düşünüyorduk daha üniversite 1. sınıftayız ikimizde. Şimdi evlenemeyiz ne para var ne pul. Okulumuz bitmeliydi. Nasıl düşünemedik bilemiyorum. Aslında her sevgili arasında bazı şeyler olur ama biz biraz ileri mi gittik bilemiyorum. Sevgilim vajimana sürtündü ve boşaldı hamile kalır mıyım çok korkuyorum. Hamile kalırsam benim bittiğim gündür lütfen bana yardımcı olun. Sürtünme ile hamile kalınır mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet maalesef talihsizlik olmuş. İşte gençlik akıllar bulutlarda dimi. Neyse panik yapma yaptığın yanlışın da farkındasın zaten. Şimdi kıyafetlerin var mıydı ya da yok muydu bununla ilgili bilgi vermemişsin ama ben her türlü açıklayacağım sana. Kıyafet varken üstten sürtünme ile hamile kalınması çok zor. Çünkü sperm hücresinin boşalma anında vajinadan içeri girip olgunlaşıp çatlayan yumurtayı döllemesi sonucu hamilelik oluşur. Bu arada ovulasyon zamanında mıydın ya da adetine kaç gün vardı? Eğer çıplaktınsa sevgilinin cinsel organı senin cinsel organına girmesine gerek kalmadan sürtünme yolu ile hamilelik riski vardır elbet ama burada dediğim gibi senin ovulasyon döneminde ya da ovulasyon gününe yakın olman gerekir. Eğer adetine çok varsa ve kıyafetler üzerinden olduysa bu işlem hamile kalmazsın. Kızım aklınızı başınıza alın azcık yaa. Bak ne güzel üniversite okuyorsun okulunu bitir ne yapıyorsan yap. Ateşle barut yan yana gelir mi hiç?

Genç kızlar mutlaka okuyun ama bu tür konularda hemen yelkenleri suya indirmeyin ne olur? Sonrasında pişman olacağınız şeyleri yapmayın. Okulunuzu bitirin işiniz olsun evlenin ne yapıyorsanız yapın. Çoluk çocuğa da kötü örnek olmayın abla abiler olarak.

 
Üst