Şok Mintax Bulaşık Makinesi Deterjanı Kullananlar Yorumları Nedir

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Şok mintax bulaşık makinesi deterjanı kadınlar klubü şok mintax bulaşık deterjanı fiyatı kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar bulaşık detarjanı olarak finish kullanıyorum ama çok pahalı gelmeye başladı hem de çok yerde duydum bu şoktakı mintax bulaşık makinesi deterjanı hem daha hesaplı hem de güzel temizliyormuş ne dersiniz alayım mı? Güzel yıkıyorsa hep alırım artık önerilerinizi bekliyorum. Valla bu korona hepimizi mahvetti. Artık en iyi markaları alıp istediğimiz gibi harcayamıyoruz nerede tasarruf var oraya biz. Devir zor devir hanımlar hesaplı olma zamanı. Son olarak şoktaki mintax bulaşık makinesi deterjanı fiyatı bilen var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
evet gerçekten çok doğru diyorsunuz tasarruf konusunda katılıyorum. Hem kendi markalarımızı kullanmak ülkeye katkı sağlamak hem de kendi bütçemize de tasarruf sağlamak devri bu devir. Ben kullanmadım ama şok mintax bulaşık deterjanı bayağı revaçta. 33 tabletinin 27.90 tl olduğunu biliyorum. Daha uygun olanı da var tabii. Valla iki katı verene kadar bu hem güzel de temizliyor yorumları da geliyor. Bu arada sık sık makine deterjanı değiştirilmemesi gerektiğini de söylemek isterim. Ayrıca makinelerinizin arada bir en azından yılda 1 genel temizliğini yapmak daha verim almanızı sağlar. Aşağıdaki linkten isterseniz çamaşır makinesi nasıl temizlenir hemen inceleyebilirsiniz.

 
Üst