Vajinadan sarkan şey kızlık zarı olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kızlık zarı sarkması kadınlar kulubü kızlık zarı vajina dış dudak sarkması nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar birkaç gündür elime sarkmış bir şeyler geliyor vajinama dokunduğumda. Bu kızlık zarı sarkması olabilir mi yoksa başka bir şey mi? Nedir bu hiç böyle bir şey başıma gelmedi? Kızlık zarı sarkması neden olur ya da olur mu? Yoksa iç dudak filan mı bu sarkan şey doktora gitmem gerekiyor sanırım rahatsız edici bir durum bu? İlk kez böyle bir şey yaşadım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kızlık zarının sarkmış olduğunu düşünmüyorum. Bu arada evli olup olmadığınızı yazmamışsınız. Evli olarak sizi kabul ederek konuşacağım. Kızlık zarı sarkması değil de vajina iç kısmındaki iç dudak sarkması durumu olabilir. Bu genelde hiç bir neden olmaksızın olabilir. Genetik durumlar da buna neden olabilir. Ama başka herhangi bir nedeni olmayabilir yani. Ya da bazen de sık sık mantar geçirdiyseniz bu da bir neden olabilir. Bunu mutlaka genel cerrah ya da kadın doğuma bir gidin gösterin rahatsız edici bir durum ise beklemenin bir anlamı yok. Labioplasti işlemi ile estetik şekilde iç dudak sarkması gibi problemler ortadan kaldırılabilir.

Kızlık zarı dikimi konusu da insanların ilgisini çok çeken bir konu hemen sizinle paylaşmak istiyorum. ''Kızlık zarı diktirmek istiyorum fiyat konusunda bilginiz var mı''

 
Üst