Yılbaşında arkadaşıma ne almalıyım?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yılbaşı çekilişinde alınabilecek hediyeler kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Yılbaşında arkadaşlarla totem yaptık yılbaşında birbirimize güzel hediyeler alıp korononanin geçmesi için hediyelesecegiz aramızda. Şimdi yılbaşında kendi aramızda çekiliş yaptık. Bana bir erkek arkadaşım çıktı acaba yılbaşı çekişinde alınabilecek hediyeler nelerdir? Fikirlerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hediyeler insanları mutlu etmek için verilir. Bence küçük ya da büyük değer bicilmemeli. Hediye aldığınız kişi tarafından her türlü değerli kabul edilmeli bence. Sonuçta gönülden kopup alınan şeyler. Yılbaşında arkadaşınıza alacağin hediye de sizin aranızdaki samimiyetin de buyuk oranda etkisi olur. Samimiyetin arandaki mesafe hediye seçiminde önemlidir. Yılbaşı için erkek arkadaşa alınabilecek özel güzel hediyeler var tabi ki. Birlikte çekindiğiniz bir fotonun hoş bir çerçeveli şekilde hediyesini verebilirsiniz. Yine çalışıyorsa ona bir kravat ve kol düğmesi hediye edebilirsiniz. İsminin ve mesleğinin yazılı olduğu bir fincan, hoş değil ama sigara kullanıyorsa isme özel bir çakmak, bir not defteri, kış geliyor hoş bir atkı alabilirsiniz. Bedenini biliyorsan eğer hoş bir sweatshirt alabilirsin. Şimdiden güzel yıllar diliyorum inşallah gireceğimiz 2021 daha iyi olur hepimiz için.

Eğer hediye alacağın erkeğin burcu da balık ise aşağıdaki linkten ''balık burcu erkeğine ne hediye alınır'' yazımızı inceleyebilirsiniz. Burclara göre hediye almak o kişinin aynı zamanda duygularına da hitap edecektir diye düşünüyorum.

 
Üst