Balık Burcu Erkeğine Ne Hediye Alınmalı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Balık burcu erkeği kadınlar klubü balık burcu erkeğine ne hediye alınır kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar sevgilim balık burcu ve merak ediyorum balık burcu erkeğine ne hediye alınır acaba. Erkeklere de ne hediye alınır bilemiyorum. Çok fazla çeşit yok zaten ama acaba dedim burcuna uygun bişeyler alsam hoşuna da gider diye düşünüyorum. Hanı aslında çiçek bile versem çok hoşuna gider aşırı mutlu olur ama bilemedim. Çok duygusal aşırı ağlak sevgilim var hediye verdiğimde nasıl tepki verir bilemiyorum ama onu mutlu etmeyi istiyorum. Fikirlerinizi alabilirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Benim de balık burcu tanıdığım olduğu için size birkaç fikir vereceğim. Özellikle kadın da erkek de çok mutlu olmayı isteyen e hediyelerden hoşlanan bir burçtur. Özellikle burç su grubundan olduğu için deniz su tarzında hediyeler hoşuna gidecektir. Ne gibi açacak olursak deniz ya da denizciliği anımsatan aksesuar ya da takılar olabilir. Yine duygusal bir burç olduğu için güzel bir film ya da kitap olabilir. Sizi ona anımsatan bir hediye olabilir. Duygusal olduğunu sürekli söylüyorum ama ona birlikte baş başa kalabileceğiniz bir tatil bileti bir piknik organizasyonu yapın bakın nasıl mutlu oluyor onu mutlu etsin ufacık bir şey olsun ona yeter.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Şimdilerde yakında yani Türkiye'de ps5 çıkıyor buna yok diyecek erkeği tanımıyorum. Tabiki oyunu seviyor ise henüz çıkmadı ama satın alınabilir bilginiz olsun :) Tabiki illa hediye diyor iseniz.
 
Üst