Yüzmeyi Öğrenmek İstiyorum Ama Sudan Korkuyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yüzme nasıl öğrenilir kadınlar kulübü yüzme öğrenme hamilemiyim forum'da.​


Ya hanımlar valla 15 yıldır Aydın'da yaşıyorum ama bir türlü şu yüzmeyi bilmiyorum. Aslında benim daha büyük bir sorunum var ki sudan çok korkuyorum. Denize her gittiğimde kıyısında kızlarımla kumla oynayıp kumdan kale yapmaktı. Ama korkunun ecele faydası da yok kızlarım büyüdü yüzmeyi öğrendiler ben hala kıyıdan onlara bakıyorum ya da güneşlenmek oluyor işim şezlongta. Şimdi gelelim bu işi nasıl öğreneceğime. Yüzme nasıl öğrenilir ki? Profesyonel biri lazım bana hani öyle eşimden öğrenebileceğim bir şey değil. Aslında önce sudan korkumu yenmem gerekiyor galiba acaba ilk olarak psikoloğa mı gitsem:)
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar hayatım, Yazın çocuk var mı bilmiyorum ama gruplar oluşturuluyor her şehirde iki üç haftada öğrenebilirsiniz. Aile bireylerinden yüzme öğretmelerini istemeyin :) Kendi başınıza da öğrenmeyin işin tekniğini bilmek gerçekten önemli. Bu tür yüzme kurslarına giderek daha hızlı sonuç alabilirsin. Korkma Aydın, deniz, kum yazık etme kendine geç diye düşünenler oluyor aman ne yapayım bu yaştan sonra diyenler oluyor sakın diyorum :D:D
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle yüzme suda öğrenilecek bir şey ve maalesef kitaplardan ya da izleyerek öğrenebileceğiniz bir şey değil. Tabii ki profesyonel olmalı yüzme öğreten kişi. Aydın'da yaşıyorum diyorsun bence çok vardır yüzme kursu orada. Dediğin gibi de korkunun ecele faydası yok bir kez yenersen bir daha diyeceksin ki keşke daha önce öğrenseydim de deniz kenarında kumla oynamak yerine bu güzelliği tatsaydım. Ama geç kalmış sayılmazsınız. Bak ayrıca yüzmek kilo vermeye de yardımcı oluyor. Kilolardan kurtulurken hem fit hem sağlıkla yaşarsın. Bence niyet etmişken yakasını bırakma derim. İnsan yabancı ve profesyonel birinden yardım alarak çok ta güzel yüzme öğrenebilir bakarsın seni olimpiyatlarda izleriz bacım.

Kilo vermek demişken herkesin korkulu rüyası bel ve göbek yağlanmalarından kurtulmanın yolları hemen alttaki linkte merak ediyorsan acele et.

 
Üst