X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Asetonsuz Oje Çıkarmanın Yolları Oje çıkartmanın yollarını yazdık

Asetonsuz oje çıkarma - Aseton haricinde oje temizleyici - Aseton yok ise tırnaklardan oje çıkarmanın oje temizlemenin yolları nelerdir işte sizlere kullandığım yöntemi yazıyorum .

Asetonsuz Oje Çıkarmanın Yolları Oje çıkartmanın yolları

Oje bayanların çok sık kullandığı ve sevdiği bir kozmetiktir. Bayanların ellerinin estetik görünüm açısından güzel görünmesini sağlar. Oje sürmek güzelde birde onu asetonla çıkarıp tırnaklara zarar vermek var. Oje çıkarıcı olarak bilinen asetonların içinde güçlü bir kimyasal etkiye sahip maddeler mevcut. Bu da insan sağlığı için zararlı bir etkiye sahiptir. Biz sizler için evde hazırlayacağınız malzemelerle doğal yollardan oje çıkarma işlemini anlatacağız.

Evet sevgili hanımlar  oje çıkarıcı asetona karşı güçlü sağlıklı bir alternatif olan ev yapımı oje çıkarıcıyla tırnaklarınızı hem doğal yollarla bakımını yapacak  hem de ojenizi rahatlıkla silebileceksiniz. Asetonla ojelerinizi sürekli ojelerinizi sildiğiniz zaman tırnaklarınız sararır ve yıpranır. Oysa vereceğimiz tarif tırnaklarınızdaki istenmeyen oje kalıntılarını temizlediği gibi sağlıklı ,parlak ve güçlü tırnaklara sahip olmanızı sağlar .Asetonsuz oje çıkarmanın en iyi ve en yaygın yöntemlerinden biri ojeyi yine oje ile çıkarmaktır. Çok işe yarayan bir yöntem de sirke ile yapılan temizleme. Şimdi vereceğimiz tarif ise ojelerinizi çok kolay çıkaran bir işlem .

Asetonsuz oje nasıl çıkarılır işte tarifimiz.

Evde kendi imkanlarınız ile oje çıkarıcı yapmak istiyorsanız ihtiyacınız olan iki doğal ürün sirke ve limondur. Her ikisi de tırnağınızı güçlendirecek etkiye sahiptir. Öncelikle ellerinizi ya da ayaklarınızı yaklaşık olarak 15 dakika kadar süreyle sıcak su içerisinde tutun. Bu işlem ojelerinizi daha kolay çıkarmanıza yardımcı olacak. Daha sonra bir kaba eşit miktarda sirke ve limon koyuyoruz bu iki malzemeyi karıştırıyoruz. Bu karışıma pamuğumuzu batırıp ojeli olan tırnaklarımızı temizliyoruz .Bir çok bayan alkolle oje çıkarmaya çalışsa da bunun sağlıklı bir işlem olmadığını söyleyelim. Alkol parmak uçlarınızın kurumasını sağlar. Verdiğimiz tarifle ojelerinizi sağlıklı bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Limonla Tırnak Ojesi Çıkartmak için:

  • Ellerinizin dayanabileceği sıcaklıkta bir kapta su.
  • İçine sıvı sabun koyuyorsunuz.
  • Bu suda tırnaklarınızı yaklaşık olarak 5 dakika bekletiniz.
  • Kesilmiş yarım limonla tırnaklarınızı ovalayınız.
  • Ojelerin tırnaklardan çıktığını göreceksiniz.

Sizlerin de asetonsuz oje çıkarma yöntemleriniz olabileceğini düşünüyorum. Böyle bir yönteminiz var ise lütfen değerli yorumlarınız ile nasıl yapıldığı hususunda bizlere yardımcı olur musunuz ? Başka bir güzellik bakım önerimizde buluşmak üzere.