X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Cilt kirliliğine ne iyi gelir ?

Şehir hayatının avantajları  vardır, ancak bir dezavantaj da kirliliğin cildiniz üzerindeki etkileri olabilir . Kirlilik, cilt kuruluğu, donukluk, tıkanmış gözenekler, bazı alerjik reaksiyonlar, cilt tahrişleri, enflamasyon ve sevmediğimiz  erken yaşlanmadan sorumlu olabilir.

Şehir hayatının avantajları  vardır, ancak bir dezavantaj da kirliliğin cildiniz üzerindeki etkileri olabilir . Kirlilik, cilt kuruluğu, donukluk, tıkanmış gözenekler, bazı alerjik reaksiyonlar, cilt tahrişleri, enflamasyon ve sevmediğimiz  erken yaşlanmadan sorumlu olabilir.

Sağlıklı cilt içten dışa doğru başlar, ancak cilt hasarı dışarıdan başlayabilir. Havadaki duman, toz, kir ve diğer partiküller, cilde karşı risk oluşturur.

Cildinize, özellikle makyajınız, kir, aşırı yağlar ve temasta bulunabileceğiniz herhangi bir kimyasal madde gibi yüzey kalıntılarını gidermek için kapsamlı bir temizlik yapın.Cildinizi düzenli olarak bakıma  almanız, kirliliğin yarattığı olumsuzlukları, sıkıcı ve sıkıcı bir görünüm elde etmesini önlemeye yardımcı olabilir. İyi bir fırçalama, gözeneklerinizin derinlemesine temizlenmesine, kir, yağ ve artıkların temizlenmesine yardımcı olur.

Cildiniz için doğru temizleyiciyi seçmek çok önemlidir. Kuru cilt sıkıntısı çekiyorsanız, sülfat içermeyen, nemlendirici bir temizleyici  tedarik etmelisiniz.

Dakika Parlayan Cilt

Cildiniz için uygun temizleyiciyi seçtikten sonra, parlak cildi elde etmek için aşağıdaki basit adımları uygulayın:

Cildinizi temizlemeden önce ellerinizi temizlemeniz gerekir. Sıcak su kullanarak cildi sadece temizleyin. Suyu sıcaklığında aşırılıklar cildinizdeki kılcal damarlara zarar verebileceğinden aşırı sıcak veya soğuk olan su kullanmayın.

Cildinizi ve ellerinizi nemlendirin ve bir avuç temizleyiciyi elinizin avucunda sıkıştırın. Ne kadar ürünü kullanırsanız tamamen size kalmıştır, bu nedenle sizin için en uygun olanı bulana kadar denemelisiniz.

Elinizdeki ürünle , ellerinizi ovun ve daha sonra dairesel hareket kullanarak cildinize hafifçe masaj yapın. Boynunuz ve boğaz bölgesini de içeren cildinizi iyice masaj yapdığınızdan emin olun.

Gözlerinizi yıkarken dikkatli olun. Temizleyicinin gözlerinize dökülmesini istemezsiniz, çünkü   rahatsız edici olabilir zarar verebilir. Temizleyiciyi cildinize masajladıktan sonra, yüzünüzü temizleyene kadar durulayın.

Cildinizi nazikçe kurutun; Temiz havluyla ovmayınız.

Günlük cilt bakım rejimini tamamlamak için tonlama, serum, göz ürünü ve gündüz veya gece nemlendiricileri uygulayarak temizleme işlemini takip edin.

Antioksidanlar açısından zengin bir diyet yemek, kirliliğin zararlı etkilerine karşı mükemmel bir savunma hattıdır. Antioksidanlar pek çok meyve ve sebzede bulunur, beslenme menünüze  domates, havuç, kabak, tatlı patates, biber, yapraklı yeşillikler ve daha fazlası gibi antioksidan bakımından zengin gıdaları dahil etmeyi düşünün.

Bu kadar. Bu basit temizleme ipuçlarını her sabah ve her akşam izleyin ve cildiniz temiz ve yenilenmiş görünür.Yüzünüzdeki tüm yüzey kirlerini, yağları ve makyajı kaldırarak, toner, serum ve nemlendiriciler gibi diğer cilt bakım ürünleriniz cildinize daha etkili nüfuz edebilir; böylece cilt bakım rejiminden maksimum faydayı elde edebilirsiniz.