X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Cilt sıkılaştıran tonik tarifi

Cilt sıkılaştıran tonik yapımı doğal tonik tarifim cildi sıkılaştırmak için ne yapmalıyız diyenler harika bir maske tarifi veriyorum sizlere. Kendim de kullanıyorum ve sizlere öneriyorum.

CİLT SIKILAŞTIRAN TONİK YAPIMI MASKE TARİFİM

Zamanın acımasız darbeleri ve yaşın ilerlemesiyle cilt elastikiyetini kaybediyor. Zararlı güneş ışınları, yaşam kalitesi, beslenme şekli  cildin zamanla esnekliğini kaybetmesine sarkmasına neden oluyor. Bir çok bayan soluğu ya plastik cerrahlarda güzellik salonlarında alıyor. Maddi olanağı olmayan bayanlarda netten araştırmaya koyuluyor ve çareler bulmaya çalışıyor. Bizde  onlara yardımcı olmak adına cilt sıkılaştırmayla ilgili denemiş tariflerimizi paylaşmaya karar verdik.

Sarkan ve kırışan ciltler için maske tarifleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Cilt sarkması kadın erkek herkesin en büyük kabusudur. Zaman yüz ve boyun bölgesinde olumsuz ve yorgun bir görünüm yaratır .Hele ki yüz bölgesi yanaktan aşağı doğru sarkmaya başlayınca tam bir moral bozukluğu.. Yüz sarkmasının bir çok nedeni var genetik faktör, yaş, sigara içme aşırı güneş ışığına maruz kalma vs.. Bu faktörler ciltte sarkma ve gevşemeyi tetikler. Peki  cilt sarmasına ve gevşemesine ne iyi gelir işte mucizevi tarifimiz sizlerle.

Kuru ciltleri doğal yollardan nemlendirme

Haberi Okumak için Tıklayın

EVDE CİLDİ SIKILAŞTIRAN TONİK TARİFİM

  • -Yarım çay bardağı elma sirkesi, 
  • -Bir çay bardağı soda, 
  • -5 yemek kaşığı gül suyu, 
  • -2 yemek kaşığı alkol, 
  • -4 yemek kaşığı gliserin

Cilt rengini açmak için öneriler

Haberi Okumak için Tıklayın

Sevgili hanımlar sirkenin doğal olmasına dikkat edin .Sirkeyi cam bir kaba aktarın .Malzemeleri sirkeye aktarın. Eğer cildiniz kuru ise kesinlikle alkol kullanmayın. Hazırladığınız karışımı sprey şeklinde kullanmak için bir şişeye aktarın .Sprey olarak muhahafaza edemezseniz cam bir şişeye koyun ve ağzını sıkıca kapayın .Güneş ışığı almamasına özen gösterin .Buzdolabında saklayın. Bu karışımı pamuk yardımıyla cildinize göz çevrenizden uzak tutarak tatbik edin .Başka bir cilt bakım önerisinde buluşmak üzere.

Cilt lekelerine kesin çözüm bulan varmı

Haberi Okumak için Tıklayın

YARIM LİMON SUYU VE BEYAZ BUGDAY UYU İLE HARİKA BİR MASKE

Arkadaşlarım asidik bir yapısı olan limonla birlikte bildiğimiz buğday unu ile bir maske hazırlanmış bir dönem denedim ve gerçekten işe yaradığını gördüm. Aşağıdan videosunu ekliyorum sizlere nasıl yapıldığını görerek daha iyi anlayacağınızı umut ediyorum. Limon cildinize mükemmel gelecek ve sıkılaştıracaktır hanımlar. Bu doğal yöntemi kullanınız.

https://www.youtube.com/watch?v=gM0tWPB0SRU