X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

En iyi yüz dolgu maddesi hangisidir?

En iyi yüz dolgu malzemesi hangisidir İstanbulda ankarada izmirde adanada bursada en iyi yüz dolgusu yapan doktor tavsiyesi istiyoruz.

EN İYİ YÜZ DOLGU MALZEMESİ HANGİSİDİR ?

Günümüzde cilt güzelleştirme için en çok tercih edilen medikal estetik girişimlerden biride dolgu enjeksiyonlarıdır. Bıçak altına yatmaya cesaret edemeyenler için iyi bir alternatiftir. Her bölge için farklı dolgu maddeleri vardır. Bu dolgu maddeler genelde yüz bölgesi için kullanılıyor. Deri altına enjekte edilen dolgu maddeleri derideki ince ve kalın kırışıklıkları açıyor.

Kahve telvesi maskesi nelere iyi gelir?

Haberi Okumak için Tıklayın

Dolgu maddelerini ayna zamanda yara izlerinde ciltte oluşan çukurların kapanmasında dudak kalınlaştırmada kullanılır. Yüze yapılan dolgu enjeksiyonuyla yüzdeki yorgun ifade tamamen ortadan kalkıyor.Yüzüne dolgu yaptıranların  dolgu işlaminden memnun kaldıklarını söyeleyebilirz. Dolgu işlemini yaptıranların yüzünde herhangi bir işlem yapıldığının emaresini göremezsiniz.Kesinlikle iz olmaz.İlerleyen yaşla birlikte yanak bölgesinde bir hacim kaybı yaşanıyor. Dolgu işlemiyle elmacık kemikleri daha belirginleşiyor.

Yüz dolgusu sonrası kısa sürede daha genç bir görünüm sağlanır.  Dolgu işleminin uygulanması da oldukça basit ve zahmetsiz. Dolgu enjeksiyonu 20- 30 dakika sürmektedir. Sonucu anında görmek mümkün. Uygulama sonrası birkaç gün hafif bir şişlik olsa da, bu çok kısa sürede geçiyor. Bu işlemi yaptırıcak olanların en çok merak ettiği soru en iyi dolgu maddesi hangisidir? En iyi dolgu maddesi Hyalüronik asittir. Cilt altı destek dokusunun ise temel yapı taşı hyaluronik asittir.  

Hyalüraonik asit cilt dolgusu yüzdeki derin kırışık ve çökmelerde çok etkilidir.Hyalüronik asit içerikli dolgular hayvansal madde ve toksin içermezler, bu nedenle alerji yapmazlar.Eğer sizde yüzünüzdeki kırışıklıklar için dolgu yaptırmayı düşünüyorsanız iyi bir araştırma yapıp uzaman ellere  cildinizi teslim edebilirsiniz.

BURSADA İZMİRDE ANKARADA İSTANBULDA ADANA DA EN İYİ YÜZ DOLGUSU YAPAN DOKTORLAR 

Değerli kadınlarımız, bu bölgelerden bizlere ulaşıyorsunuz ya da konuyu yeni gördünüz ve yaptırmayı düşünüyorsunuz biliyoruz. Sizler tabiki her şeyin engüzeline layıksınız. Burada, bu konuyu okuyan ve daha öncede yüz dolgusu yaptırmış kadınların yorumları bizim için son derece önemli arkadaşlarım. Yorumlarda bizlere yaşadığınız bu şehirlerde hangi doktora gittiniz ve hangi malzemeyi dolgu olarak yaptırdınız bizlere lütfen anlatın ve referans olun hangi doktora gidelim. Bu işlemden memnun kaldınız mı size göre en iyi hangi doktor yapıyor bu işlemi ?

NOT:İşlem sonrası ağrı kesiciler, aspirin, kan sulandırıcılar kullanılmamalıdır.

Dökülen saçlar için ev yapımı maske tarifi

Haberi Okumak için Tıklayın