X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Fransız manikürü nasıl yapılır?

French Manikür nasıl yapılır ? French manikürü yapılışı ayrıntılarıyla hamilemiyim.org sayfamızda. French manikür, yani Fransız manikürü, oje sürülmüş bir tırnağın ucunun farklı bir renkte oje ile boyanmasıdır.

Fransız manikürü French Manikür nasıl yapılır

Son yılların trendi olan french manikürü yapılışı ayrıntılarıyla hamilemiyim.org sayfamızda. French manikür, yani Fransız manikürü, oje sürülmüş bir tırnağın ucunun farklı bir renkte oje ile boyanmasıdır.

French oje, diğer adıyla fransız manikürü vazgeçemediğimiz bir tırnak modeli oldu. French manikürün yaygınlaşmaya başladığı zamanlarda, ilk sürülen oje ten rengiydi, tırnak uçlarına ise beyaz oje sürülürdü.

French Manikür Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler şunlardır

Şimdiki dönemlerde ise herhangi bir renk ojeye (kırmızı, siyah ya da lacivert olabilir) matlaştırıcı sürmek, ardından ucuna tekrar aynı renk ojeyi sürmek şeklinde uygulanıyor. Günlük hayatta, iş hayatında ve şık davetlere giderken de kullandığımız bu tırnak modelini yapmak artık çok kolay.

Peki french manikürü nasıl yapılır sizlere detaylarıyla anlatalım. Fransız manikürü için kuaföre para bayılmanıza gerek yok. Küçük adımlarla sizlerde evde çok rahatlıkla kendi french manikürünüzü yapabilirsiniz.

French manikür setleriyle bir kaç dakika içersinde harika tırnaklara kavuşabilirisniz. Bu aşamalarda lazım olacaklar almış olduğunuz french manikür setinin içinde mevcut. Öncelikle fransız manikürü için tırnaklarımız biraz daha uzun olmalı. French oje sürümüne başlamadan önce tırnaklarınızdaki bütün oje kalıntılarını temizleyin.

French Manikür Şu Şekilde Yapılıyor 

Tırnaklarınızı birkaç dakika ılık suda bekletin. Tırnak etlerini giderin ve tırnaklarınızı törpüleyin .Sonra setin içindeki bantları tırnak uçlarınıza yerleştirin. Beyaz ojeyi tırnak uçlarımıza dikkatli bir şekilde uyguluyoruz. Ojenin kuruduğundan emin olduktan sonra yavaş yavaş kaldırıyoruz. Ardından rakı beyazı ojemizi sürüyoruz. İşte bu kadar kolay. Ve son adım olarak parlatıcı ojemizi tüm tırnaklarımıza uyguluyoruz, ardından parmaklarımıza bulaşan kısımları da asetonlu pamuk ile temizliyoruz. İşte sonuç, her tarza giden fransız manikürü.

Daha iyi kavrayabilmeniz için sizler için fransız manikürü ,french manikürü hakkında video paylaşıyoruz. Videomuzu izleyerek bilgi edinebilir, hayranlık uyandırıcak tırnakları tasarlayabilirsiniz.

Tabiki burada anlattıklarımız sizlerin kafasında, olayın nasıl yapılacağına dair net bilgiler veriyor olsa da biz kadınların bunu görmesi gerekiyor. Bunun için youtube.com üzerinden yapılmış videoları inceledik ve görseli ile yapılışı hoşumuza giden aşağıdaki videoyu ekleyerek, olayı daha iyi kavramanız hususunda yardımcı olmak istedik. 

Sizlerin de French Manikür Yapılışı ile ilgili çektiği videolar var ise bizlere yorumlardan gönderebilirsiniz. Kim bilir, belki sizin videonuz daha iyidir kızlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=4D5heWJKtoQ