X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Genital bölge kararması ve renk açıcı kür tarifleri

Bir çok bayanın sorun haline getirdiği cilt sorunlarından biride genital bölge nin kararması.Bu konu hakkında net çözümler olmasa da orta derece sonuçlar almak mümkün.Bir çok bayan genital bölge kararması için kozmetiklere bir dünya para bayılırlar ve istedikleri sonucuda alamazlar.Biz  evde doğal yöntemlerle genital bölgenin rengini açan kürleri sizlerla paylaşıyoruz.Genital bölge renk açan kür tarifleri ve detayları yazımızda..

GENİTAL BÖLGE RENK AÇICI KÜR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'de

Bir çok bayanın sorun haline getirdiği cilt sorunlarından biride genital bölge nin kararması. Bu konu hakkında net çözümler olmasa da orta derece sonuçlar almak mümkün.Bir çok bayan genital bölge kararması için kozmetiklere bir dünya para bayılırlar ve istedikleri sonucuda alamazlar. Biz  evde doğal yöntemlerle genital bölgenin rengini açan kürleri sizlerla paylaşıyoruz. Genital bölge renk açan kür tarifleri ve detayları yazımızda..

Genital bölge kararmasının nedenlerini sıralarsak. Bölgedeki istenmeyen tüylerin jiletle tüy dökücü kremlerle alınması,sıcak ağdayla tüylerin yolunması ve bölgenin kapalı olup hava almaması diyebiliriz.Gentila bölgenin rengini açan bir çok krem piyasaya sürülsede sonuçlar tatmin edici değildir. Genital bölgesinde kararma olanlara tavsiyem çok sıcak suyla bikini bölgenizi yıkamayın ve banyo sonrası hemen çamaşırınızı giymeyin .Sözü fazla uzatmadan genital bölge kararmasına iyi gelen bitkisel kür tariflerimizi verelim.

Elma ve limonla  genital bölge renk açıcı kür

* 1 çay kaşığı vazelin

* 1 çay kaşığı elma suyu

* 1 çay kaşığı limon suyu

 Malzemeleri bir kabın içinde karıştırdıktan sonra kararan bölgeye sürün ve kurumasını bekleyin. Cildiniz tahriş olursa işlemi tekrarlamayın,tahriş olan cilde pişik kremi sürün.

GENİTAL BÖLGEDEKİ SİYAH LEKELER KARARMALAR NASIL GEÇER

Limonu tek başınada genital bölgenize masaj yaparak ta kullanabilirsiniz. Duş öncesi 5 dakika limonu  bikini bölgenize sürüp bekleyin sonra duşunuzu alın.Ayrıca banyo yaparken genital bölgenizi keseleyin ve ölü derileri arındırın.Ardından  taze siyah üzüm  suyunu genital bölgenize sürün ve kurumasını bekleyin .Daha sonra yıkayıp durulayın. Verdiğimiz tariflerle genital bölgenizin rengi orta derecede açılıcaktır.%100  genital bölge kararmasının çaresi yoktur.