X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Güneş lekeleri için bakım önerileri

Cilt lekeleri için bakım maskesi hamilemiyim kadınlar kulübü'nde. Cilt lekeleri için evde doğal olarak hazırlanmış bakım maskelerimi veriyorum kızlar toplaşın hemen. Bu haberi kaçırmayın üzülürsünüz. Kendim.Bizzak.Şahsım. Kullanıyorum :)

Cilt lekeleri için bakım maskesi hamilemiyim kadınlar kulübü'nde

Çok şükür güneşi göreceğimiz güzel günler yakında. Umarım bu covid vakası da biter ve bizler kendimizi dışarıya atarız hanımlar. Gerçekten de buna inanılmaz derecede ihtiyacımız var öyle değil mi ? Bu yazımızda sizlerin güneş lekeleri için neler yapacağınızı neler yapmanız gerektiğini kendi araştırmalarım ve kullandığım ürünler ile anlatmaya çalışacağım. CİLT BAKIMI kategorimize ayrıca eklediğimiz yazılarımızı makalelerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Yaz mevsimini bitirirken ,bir çok bayan yazdan kalma cilt lekelerine çözüm arıyor .Özelliklede güneş kremi sürmeden dışarı çıkan bayanlarda kahverengi cilt lekeleri oluyor. Her yaştan kişinin karşılaşabileceği bu cilt sorunun çözümü evde yapacağınız bir kaç basit bakımla giderilebilir. Güneş lekeleri için çözüm önerileri hamilemiyim.org sayfamızda.

Cilt lekeleri sadece güneş kaynaklı lekelerden oluşmuyor. Çiller, sivilce izleri, yaşlılık belirtisi olan kahverengi lekeler, hamilelik kaynaklı lekleer vs...Öncelikle cilt lekelenmesine ne sebep oluyor bu irdelenmeli ve ona göre tedavi yada bakım yapılmalı. Biz bu yazımızda güneş lekesi olanlar için bakım önerilerine değineceğiz. Güneş lekeleri tedavi edilmediği taktirde  büyüyerek kötü bir görüntüye neden olabilir. Dermatoloğa gittiğiniz ve size verilen kremler güneş lekeniz için işe yaramadıysa size vereceğimiz tariflerle cilt lekelerinizden kurtulabilirsiniz. Evde hazırlayacağınız doğal malzemelerle uygulayacağınız tarifimizle güneş lekenizden kurtulacaksınız. Güneş lekeleri için önerilerimiz ve tariflerimizi paylaşıyoruz.

Kahverengi cilt lekeler için önerilerimizi yazdık

Haberi Okumak için Tıklayın

CİLT LEKELERİ İÇİN BAKIM MASKESİ:

  • 1 tatlı kaşığı kil
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu
  • 1 çay kaşığı kadar el yüz kremi ve biraz su

Bu malzemeleri  boza kıvamı alıncaya kadar karıştırın. Temizlediğiniz cildinize uygulayarak( göz çevrenizden uzak tutarak ) kurumasını bekleyin. Peeling yapar gibi yüzünüzden ovarak çıkarın ve durulayın.

CİLT LEKELERİNE KESİN ÇÖZÜM MASKE ÖNERİMİZ:

  • Yumurta Akı Maskesi 
  • 1 yumurta akı
  • 1 limonun kabuğu

Cilt lekelerine kesin çözüm bulan varmı

Haberi Okumak için Tıklayın

Limonun kabuğunu rendeleyin ve yumurta akına ekleyin. Göz çevrenizden uzak tutarak yüzünüze uygulayın  ciltte yanma kızarıklık olursa hemen durulayın. Bunun dışında yarım saat bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Gördüğünüz gibi doğal malzemelerle  güneş lekelerinden korunmak ve kurtulmak mümkün. Sizlerin de güneş lekeleri için önerileriniz var ise bizlerle paylaşabilirsiniz. Başka bir bakım önerisinde buluşmak Güneşli Mavi Günler Görmek üzere kızlar.

Güneş lekeleri için bakım önerileri hamilemiyim kadınlar kulübü