X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kahverengi cilt lekeler için önerilerimizi yazdık

Eldeki vücuttaki sırtta Kahverengi lekeler kadınlar kulübü hamilemiyim'de Bu lekeleri geçirecek ve leke görünümlerini azaltacak yöntemlerimizi sizler için bir araya getirdik.

Eldeki vücuttaki sırtta Kahverengi lekeler kadınlar kulübü hamilemiyim'de 

Bayanlar için cilt güzelliği çok önemlidir. Maddi imkanı olanlar cilt bakım merkezlerine giderken ,bazı hanımlarda doğal yöntemlerle bakım yaptırmaya çalışıyor. Ciddi yüz problemleri için  bende kesinlikle güzellik merkezlerini öneriyorum. Lakin küçük cilt sorunlarını evde uygulayacağınız çok basit yöntemlerle giderebilirsiniz.

Bu yazımızda evde bulunan malzemelerden  cilt lekelerinden kurtulma yöntemlerini anlatacağım. Cilt sorunları ve cilt lekeleri için maske önerileri tüm detaylarıyla yazımızda.

SORU : Eldeki kahverengi lekeler nasıl geçer ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Kahverengi leke neden olur kadınlar kulübü hamilemiyim

Cildimiz yazın güneş ışınlarının etkisinden dolayı lekelenebiliyor. En büyük etkenin güneş ve yaşlanmaile birlikte bu renk veren melanin pigmentlerinin birikmesi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır sevgili hanımlar. Güneş koruyucu gibi tedbirler alınsa da malesef bu kahverengi lekeler kaçınılmaz oluyor. Cilt lekeleri nerdeyse her bayan için başlıca bir sorun. Doktor tavsiyesiyle kullanılan leke kremleri bile  bazen çözüm olmuyor. Ve artık kendi başınızın çaresine bakarak doğal yöntemlerle cilt lekelerinden kurtulmak için araştırmalar yaparak cilde tatbik edersiniz.

Biz hamilemiyim.org olarak cilt lekeleri için etkili maske tariflerini sizler için araştırdık. Vereceğimiz maskeler kesinle denenmiş olup etkili sonuçlar vermiştir.

Kahverengi lekeler ve siyah noktalar için Kahverengi leke maskesi tarifimiz:

  • 1 çay kaşığı su
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı üzüm sirkesi

Malzemeleri karıştırarak  cam bir kapta muhafaza edin. Cildinizi bu karışımla sabah akşam silin.1 ay gibi düzenli kullanımda etkili sonuç alırsınız

Yüzdeki kahverengi lekeler için maske :

  • 2 Çorba kaşığı su
  • 2 Çorba kaşığı limon kabuğu
  • 1 tatlı kaşığı karbonat

2 Adet limonun kabuğu nu rendeleyin ve 2 kaşık suyu ekleyin.1 tatlı kaşığı karbonatı karışıma ekleyin 10 dakika bekletin ve yüzünüze sürün göz çevresinden uzak tutarak yayın.15 dakika sonra yüzünüzü temizleyin. Cildiniz sağlığınızı yansıtır. Cildinizi genç ve diri tutmak için dengeli beslenmeli, günde 2 litreden fazla su içmeli, sigara ve alkolden uzak durmalısınız.  Bu tür maskelerin tamamı organik malzemelerden oluştuğundan dolayı güvenle kullanabilirsiniz kızlar. Tabiki sizler yazının başında belirtmeyi unuttuk ama doktor tavsiyesi üzerinden yürür iseniz daha iyi olur. Burada yazılanları yapıp yapmamak tamamen sizlerin insiyatifindedir bilginiz olsun.

Başka bir yazıda görüşmek dileğiyle