X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Selülite iyi gelen besinler ve kürler

Selülite iyi gelen besinler yiyecekler kürler içinde benim en beğendiğim ve sonuç aldığım bir kürü sizlere sunuyorum. Bacaktaki selülitler nasıl geçer diyorsanız mutlaka uygulamalısınız.

BACAK SELÜLİT NASIL GİDER SELÜLİTE İYİ GELEN KÜRLER BURADA

Bir çok bayanın kabusudur selülitli bacaklar. Bugüne kadar selülit hakkında  sayısız öneri duydunuz ve hiç biri çözüm olmadı. Selülite sebep olarak kilolarımızı suçlasak ta aslında selülitin asıl sorumlusu genlerimiz. Hamilelik  ,hatalı beslenme, hormonal nedenler, kilo almak ve egzersiz yapmamak selülit oluşumunu tetikleyen faktörler. Peki selülit oluşumunu engellemek mümkün mü işte tüm detaylar yazımızda.

Evde selülit tedavisi

Haberi Okumak için Tıklayın

Selülit, vücuttaki portakal kabuğu görünümü sıkışmış yağ hücrelerinden kaynaklanır. Selülite iyi gelen yiyeceklerin selülit oluşumunu yavaşlattığı ve cildi sıkılaştırarak selülitli görünümü hafifletebileceği gözlemlenmiştir. Hangi besinler selülit oluşumunu engeller, selülite iyi gelen besinler sizler için araştırdık .Öncelikle selüliti olan bayanlara önerimiz  vücutlarının ihtiyacını karşılayacak kadar su içmeleri. Su en iyi detoks yöntemidir. Bunun yanında salatalık,kişniş,sarımsak,tahıllar,domates brokoli portakal,üzüm çekirdeği selülit oluşumunu engelleyen besinler. Selüliti olan bayanlar için bir kaç tarfi paylaşmak istiyorum. Vereceğim tarifler ve kürler  hem selülit oluşumunu engelliyecek, var olan selülitinde görünümünü düzeltip azaltacaktır.

Deniz tuzuyla selülit tedavisi

Banyo küvetinize  deniz tuzunu boşaltın su sıcaklığı 37 derece olmalıdır.15-20 dakika  içinde bu suda bekleyin ve ılık suyla duş alın .Haftada 1 uygulanması tavsiyedir.

Cilt sıkılaştıran tonik tarifi

Haberi Okumak için Tıklayın

Şeftaliyle selülit tedavisi

Suna dumankaya'nın tariflerinden biri olan ve bir çok bayanın sonuç aldığı şeftali kürüyle selülitlerinizden kutulucaksınız. Bir kilo şeftaliyi soyun, robottan geçirin. Bir demet maydanozu 3 dakika haşlayın. Yeşil çay ilave edin ve 4 limon sıkın. Bunu güzel bir kavanoza koyun ve her gün bir su bardağı için. Selülitsiz bir bedene sahip olmak istiyorsanız egzersizlerinizi de ihmal etmeyin.

SELÜLİTTEN NASIL KURTULABİLİRİM 

Aşağıda yer alan videoyu inceledik ve selülitin neden oluştuğu nasıl geçeceği ile ilgili harika bilgiler verilmiş bizlere. Özellikle evde bulunan malzemeleriniz ile bu yöntemi deneyin. Tamamen doğal ürünler ile yapıldığından dolayı denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Zaten videoyu hazırlayan kişi bu yöntem ile selülitlerinden kurtulduğunu ve kesin çözüm bulduğunu ifade ediyor. İzleyip karar vermeniz için videoyu sizler için ekliyorum. Selülitsiz günler diliyorum hanımlar.

https://www.youtube.com/watch?v=D0K4r_9YNpo

Melis Yavuz kızımız harika şeyler anlatıyor YOUTUBE kanalını da buraya yazmazsak olmazdı takip edebilirsiniz