X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Siyah noktalar için ev yapımı tonik tarifi

Siyah nokta maskesi kadınlar kulübü hamilemiyim 'de Ciltteki siyah gözenekler siyah nokta için neler kullanıyorsunuz neler kullanabilirsiniz sizler için detaylandırdık hanımlar mutlaka kullanın.

Siyah nokta maskesi kadınlar kulübü

Ciltteki siyah noktalar ve açılmış gözenekler  cilt sorunlarından biridir. Genelde nedeni cilde gösterilmeyen önem ve bakımsızlıktır. İster kadın olsun ister erkek bu cilt sorunu görüntü itibariyle  çok can sıkıcıdır.Peki  bu açık gözenekleri sıkılaştırmanın,siyah noktaları gidermenin çözümü nedir,sizler için araştırdık. Ve açık cilt gözeneği siyah noktaları olanlar için bir tonik hazırladık. Evde tonik yapımıyla ilgili tüm detaylar yazımızda.

Cilt temizliğini sağlamamız için piyasada pek çok cilt temizleyici jel, tonik, krem vs. bulunmaktadır. Ancak içeriğinde kimyasal barındıracağı için alerjik reaksiyonlara yol açabilir.Ayrıca doğal yollardan cildi arındırıp tedavi etmek varken kimyasallarla yüzü aşındırmanın mantığı yok. Ergenlik döneminde koca koca sivilcelerden sonra onun yerini almış siyah noktalar,sıkılan sivilcelerin yerlerinde oluşan boşluklar ..Birazdan vereceğimiz tarifle cildinizi bebek gibi bir görünüme kavuşturmak mümkün. Bebeksi bir cilt için siyah nokta ve açık gözenekleri sıkılaştıran ev yapımı doğal tonik tarifimiz.

Öncelikle yağlı ciltler için tonik tarifimizi verelim

*8 yemek kaşığı maden suyu

*1 yemek kaşığı elma sirkesi

Bu iki malzemeyi karıştırıp ağzı kapaklı bir şişeye dökün. Sabah akşam cildinizi bir pamuk yardımya hazırladığımız bu karışımla temizleyin.Maden suyu cildinizi sıkılaştırıcak,elma sirkesi ise canlandırıcaktır.

Ev yapımı siyah nokta peeling maskesi - Sivilceli ciltler için ev yapımı tonik tarifimiz

*1 kahve fincanı saf alkol

*Bir tutam adaçayı

*Bir tutam biberiye

Bir kapta suyu kaynatın. İçine biberiye ve  adaçayını atıp 20 dk demleyin. Karışımı süzdükten sonra içine alkolü katın.10 gün cildinize her akşam temizlemek için kullanın.Göz çevresinden uzak tutun ve cildinizde yanma kızarıklık olursa  bu karışımı kullanmayın.

Evlerimizde hazırlyacağımız çok kolay ve kolay bulunabilir malzemelerle bu sorunlardan kurtulmak mümkün. Cildimiz için kullanabileceğimiz en sağlıklı ve garantili yol ise kesinlikle doğa ananın ellerinde saklı! Başka bir cilt bakım önerisinde buluşmak üzere.