X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yaz ayların da cilt bakımı nasıl olmalıdır ? Bilmeniz gerekenler

Yaz aylarında güneşle birlikte yıpranacak olan ciltlere bakım nasıl yapılmalı, İyi bir cilt bakımı için meyvelerden yararlanabilirsiniz. Sizler için çilekle dut ile ve salatalıkla yapabileceğiniz bazı maskeleri veriyoruz.

Yaz ayların da cilt bakımı nasıl olmalıdır ?

Cilt güzelliği ,gerek bayanlar gerekse erkekler tarafından çok önemsenen bir durum. Mevsimler kendi koşullarına göre cildimizi olumsuz etkileyebiliyor. Özellikle de yazın kavurucu güneşin  ışınları cildi kurutup, çatlatıp lekelenmesine yol açabiliyor. Pek çok cilt sorununun yaşandığı yaz aylarında cilt bakımı nasıl olmalıdır ? Yazın cilde nasıl bakımlar uygulanmalıdır ? Tüm merak edilen detayları yazmızın devamın da bulabilrsiniz..

Cilt sıkılaştıran tonik tarifi

Haberi Okumak için Tıklayın

Güneş Lekeleri İçin Neler Yapılabilir ?

Yaz mevsiminde en çok rastlanılan cilt problemlerinin başın da kurumalar, çatlamalar ve lekelenmeler gelmektedir. Bu yüzden  yaz ayın da cilde özel bakım uygulanmalıdır. Özellikle bir çok bayanın kabusu olan güneş lekeleri yaz mevsimin de ortaya çıkmakla beraber , diğer mevsimlerde kendiliğin den ortadan kaybolabilmektedir. Lakin bir çok bayan bu kadar şanslı değil. Güneş lekeleri kalıcı olabilmektedir. Peki yazın cilt bakımı nasıl olmalı, yazın cilt bakımı yaparken nelere dikkat edilmelidir ?

Güneş lekeleri için bakım önerileri

Haberi Okumak için Tıklayın

Yazın sıcağın etkisi ile cilt kurumakta. Bu yüzden cildi sürekli olarak nemlendirmek gerekmektedir. Cilt nemlendirmesini cildinize uygun bir krem ile sağlayabilirsiniz. Bu konu da kafanıza göre krem seçimi yapmayın .Cilt analizi yaptırarak bir dermatologtan yardım alabilrsiniz .Aksi taktirde kullanacağınız  krem cildinizde ters etki yapabilir.

Kuru ciltleri doğal yollardan nemlendirme

Haberi Okumak için Tıklayın

Yazın cildimiz sıcak etkisi ile aşırı derecede terlemekte ve güneş ışını ile kuruyan ter lekelenmeye neden olabilmektedir. Bu yüzden güneşe çıkmadan önce yüksek faktörlü güneş koruyucusu kullanmak olası lekelenmeleri engelliyecektir.

Sarkan ve kırışan ciltler için maske tarifleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Bayanlar her zaman cilt güzelliğine önem gösterir. Özellikle yapılan makyajla kadınların güzelliği ön plana çıkmaktadır. Lakin kaş  yapayım derken hanımlar göz çıkarmayın. Yaz aylarında kullanılan kozmetikler, özellikle fondotenler cildinizde lekelenmeye neden olabilir. Yaz ayların da ağır makyaj yapmaktan kaçının.

DUT ÇİLEK SALATALIK MASKESİ İLE GÜZELLEŞEBİLİRSİNİZ

Yazın meyvenin bolluğunu yaşıyoruz. Yaz meyvelerinden yararlanarak cildiniz için gerekli bakımı yapabilirsiniz. Özellikle çilek püresi ile yapılan maskeler cildi parlaklaştırarak sağlıklı bir görünüm yansıtıyor. Çileğin yanısıra dut maskesi de cilde iyi geliyor. Dutu püre haline getirerek cildinize maske yapabilirsiniz. Özellikle beyaz dut cilt renginizi koruyacak ve elastisini  sağlayacaktır.Salatalık maskelerini bilmeyen yoktur. Salatalığıda püre haline getirip cildinizin nem dengesini sağlayabilirsiniz. Yaz ayların da bol su içmekte cildi nemlendirmeyi sağlayacaktır. Yazın cilt bakımı nasıl olmalı adlı konumuzu incelediniz.Cilt bakımı ile ilgil sorularınızı bize bu başlık altın dan yönlendirebilr, en kısa sürede sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Kahverengi cilt lekeler için önerilerimizi yazdık

Haberi Okumak için Tıklayın