X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Anal ilişki'nin zararları nelerdir?

Anal İlişki Tavsiyeleri Ters ilişki tavsiyeleri ağrıları belirtileri ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de sizleri beklemekte.

Anal İlişki Tavsiyeleri Ters ilişki tavsiyeleri ağrıları belirtileri ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de sizleri beklemekte.

HORMONLARI TAVAN YAPAN ERKEK SORUNSALI

Genelde kadınlarımızda bu tür istekler olmasa da hormonları tavan yapan erkekler hangi yol olur ise olsun benim olacaksın diyerek kızlarımızdan ilişki istemektedir. Toplumumuzda malesef " ya ileride evlendiğimde sıkıntı çıkarsa " diye kızlarımız malesef ters ilişki yani anal ilişkiye girmeyi düşünüyor, ya da sevgililiklerini sonlandırmamak adına buna izin vermek istiyorlar.  Bu tür bir durumda ters anal ilişki ile ilgili bilmeniz gerekenleri sizlere anlatmak istiyoruz.  Ters ilişkinin kolay yolu ve daha fazla bilgiler için lütfen konumuzu takip ediniz.

ters ilişki tavsiyeleri

TERS İLİŞKİNİN ZARARLARI NELERDİR ?

Farklı bir cinsel deneyim yaşamak isteyenlerin tercihidir anal ilişki.Bir çok kadın ve erkek  anal ilişkiyi tecrübe etmiş durum da.Uzmanlar arasın da  anal ilişkinin zararlı olup olmadığı konusu görüş ayrılığına sebep olsada biz dini açı dan anal ilişki tasvip etmiyor,anal ilişkinin sakıncaları nelerdir konusuna değinmek istiyoruz. Anal ilişki nedir,anal ilişkinin zararları nelerdir tüm detaylar yazımızın devamın da.

 

https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ters-iliski-ile-hamile-kalinirmi.67/

Ters ilişki olarak bilinen erkeğin vajina yerine,  anal bölgeden temasa geçmesine  anal ilişki deniz.İstatistiklere göre bu ilişki tercihi hayli yaygın durum da .Tabi bu ilişkiden erkek keyif alırken zarar gören kadın oluyor.  Anal ilişki nin en büyük  zararı makatta çatlak,yırtılma,hemoroid ,dışkı kaçırma ,enfeksiyon gibi  etkiler..

Anal ilişki sonucu  anal bölgedeki sinirlerin zarar görmesi,kasların zayıflayıp deforme olması dışkı kaçırmaya yol açabilir.Bu hoş olmayan durum dışında ,ilişki sonrası anal bölgeden akan sıvı vajinaya ulaştığı taktirde çok ciddi enfeksiyonlara yol açabilir.Hemoroid gibi hastalıkları da tetikleyen  anal ilişki aynı zaman da erkekler açısın dan da risk oluşturur. Özellikle prezervatifsiz  ilişki tercihi  ,erkeğin enfeksiyon kapmasına neden olur.Prostata bulaşan mikroplar üreme sistemi kadar idrar torbasını da etkiler. Kolon kanseri yapar mı diye soranlar için ise net bir bilgi olmadığını ama risk olduğunu söylemekte yarar olduğunu düşünüyoruz.

Korunmasız ilişkiye girdim hamilemiyim ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Anal ilişki özellikle bekaretini korumak isteyen bayanlar tarafından tercih edilse de bir çok sorunu da beraberinde getiriyor. Yukarda anal ilişkinin zararlarına değindik.Tüm bunlara rağmen hala anal ilişkiyi tercih ediyorsanız çift olarak mutalaka hijyen kurallarına dikkat edin.İlişki esnasında kondom kullanmak çift olarak sizi olası enfeksiyonlardan korur. Ama yukarıda saydığımız diğer durumları engellemez. Kolay anal ilişki için mutlak suret ile kayganlaştırıcı ya da vazelin tarzında şeyleri kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.  Anal ilişki sağlığa zararlı olduğu gibi dini açı dan da sakıncalıdır.

İSLAMDA ANAL İLİŞKİ: İslam  anal ilişkiyi yasaklamıştır. İslamın yasakladığı her şeyin insan yararına olduğu şüphesiz. İslam da ters ilişkiye girmek mekruh değil, tamamen günahtır. Kur’an ayetleri bu konuda O sıkıntılı bir şeydir. Aybaşı halinde kadınlardan uzak durun, temizlenmelerine kadar onlara yanaşmayın. Ama temizlendikleri zaman, Allah’ın size buyurduğu yoldan onlara yaklaşın.  Allah çok tövbe edenleri sever ve çok temizlenenleri sever, şekline ifade edilmektedir.

ANAL İLİŞKİYLE TERS İLİŞKİYLE HAMİLE KALMA RİSKİ VAR MI ?

Sitemize ayrıca anal ilişki ile gebe kalınır mı diye cinsel deneyimleri olmayan çiftler tarafından sorular gelmektedir.Ters ilişkiyle gebe kalmak mümkün değil. Gebelik tek koşul da olabilir vajinadan içeriye sperm sızarsa. Anal ilişki ile ilgili sorularınızı bize bu başlık altın dan yönlendirebilir,sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz.