X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Erkek arkadaşım iç çamaşırıma boşaldı hamile kalırmıyım?

Erkek arkadaşım iç çamaşırıma boşaldı hamile kalır mıyım ?

Erkek arkadaşım iç çamaşırıma boşaldı hamile kalır mıyım ?

Selamlar ben kamile benim bir birlikteliğim oldu daha kızım ve kıyafetle birlikte olacaktık ne oldu bilemiyorum birden sadece iç çamaşırım kalmış arkadaşımda 5 dk geçmedi iç çamaşırıma boşaldı acaba  benim böyle bir durumda hamile kalmam mümkün mü hamile kalır mıyım tşk.

Sayfamıza nerdeyse her gün yöneltilen sorulardan biride üzerimizde çamaşır ,elbise varken sürtünme yoluyla birlikte olduk bu şekilde hamile kalınırmı? Çamaşır, mayo, ped veya elbise varken kurulan ilişkilerde, vajinaya meni bulaşı pek mümkün değildir .Cinsel konularda deneyimsiz olan gençlerin başvurduğu yöntemlerden biride iç çamaşır elbise varken birliktelik yaşamak.Bu tam olmayan cinsel birliktelikle beraber,iç çamaşıra boşalma,kıyafete boşalma gibi durumlarda gebelik yok denecek kadar azdır yani ihtimal düşüktür ama imkansız değildir. iç çamaşırı tamamen sperm ile bulaşmış ve ıslanmış ise ve bu ıslaklık da vajen ağzı ile temas etmekte ise, çok az da olsa bir hamilelik ihtimali olabilir.

Gebeliğin bu koşullarda oluşabilmesi için ejakülasyon anında spermlerin çamaşırdan vajina ağzına temas etmesi gerekiyor. Ve burdan vajinadan içeriye girmesi gerekiyor. Kıyafetler varken yaşanan cinsel ilişkide hamileliğin oluşma ihtimali oldukça düşüktür Çok düşük ihtimalde olsa birliktelik esnasında korunmanızı öneriyoruz. Böyle birliktelikten sonra gebelik şüphesi var ise menste gecikme söz konusu ise mutlaka gebelik testi yapılmalıdır.

Her türlü cinsellik sorularınız için SORUSOR bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz. İsminiz rumuzunuz ve tüm bilgilerinizin gizli kalacağını garanti ediyoruz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM