X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Evde doğal yöntemlerle gebelik testi

Evde doğal yöntemlerle yapılan gebelik testleri neledir Kadınlar kulübü hamilemiyim'de Evde yapılabilecek gebelik testleri Koca karı yöntemleri ile hamile olup olmadığınızı öğrenebileceğiniz tüm teknik ve yöntemleri yazdık kızlar.

Evde doğal yöntemlerle yapılan gebelik testleri neledir ? Hamile olduğuna inanan bir kadın olarak muhtemelen inanılmaz derecede heyecanlı olacaksınız ve hamileliğinizi olabildiğince çabuk doğrulamak isteyeceksiniz. İyi haber şu ki gebeliğinizi doğrulamak için birçok yol var . Farklı yöntemler kullanarak kendinizi test etmek mümkündür. Ancak bazı teknikler diğerlerinden daha güvenilir ve kullanışlı dır. Birçok kişi bu testler ve bunların genel etkinliği hakkında kuşkuludur. Öncelikle belirtelim birazdan vereceğimiz bigilerin hiç bir bilimsel dayanağı yoktur. Tamamen iddialardan ibarettir.

Gebelik Testi silik çıkarsa

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebelik yeni bir fenomen değildir. Kadınlar hamile kalmakta ve binlerce yıldır doğum yapmaktadır ve hamileliklerini erken safhalarda teyit etmenin yollarını bulmak için aynı süre boyunca çabalıyorlar. Bir idrarda veya kanda gebelik testi ve hekim ziyareti gebe olup olmadığınızı kesin olarak belirleyebilir. Öncelikle gebeliğin ilk belirtilerini belirtelim.

Gebelik belirtileri nelerdir ?

  • Adet gecikmesi
  • Yerleşme kanaması
  • Mide bulantısı, özellikle sabah uyandığınızda
  • Göğüs şişecek ve dokunmaya duyarlı hale gelecek
  • Sık idrara çıkma
  • Zayıflık veya yorgunluk
  • Garip gıdalara istek
  • Ruh hali değişimi
  • Garip koku duyusu
  • Karın şişliği
  • İştah artışı

Her kadın gebelik belirtisi yaşamayabilir. Gebelik belirtileri gebeliğin 4. haftasın dan itibaren başlar. Bu semptomlar 12-16 hafta arasında herhangi bir yerde sürebilir. Kendi testinizi yapmak istiyorsanız, bunu yapmanın birçok yolu olduğunu bilmelisiniz. Aşağıdaki uygulamalarla bir çok kişi gebeliği erken saptadığını iddia ediyor. Sizde bu yöntemleri uygulayabilir, sonuçlarını bizlerle paylaşabilirsiniz.

Erken gebelik testi güvenilir mi ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Diş macunu gebelik testi

Diş Macununuza biraz idrar ekleyerek hamile olup olmadığınızı teyit etmek mümkündür. Diş macunu kabarcıklar veya mavimsi bir ton çıkarırsa, hamile olduğunuz muhtemeldir.

Evde Şekerle Gebelik Testi

Yine, şeker birçok insanın evinde olan bir üründür. Kolaylıkla temin edilebilir, zararsızdır . İdrarınızı şekerin üzerine dökün. Şeker erirse gebe değilsiniz.

Karahindiba Testi nasıl yapılır ?

Karahindiba nın üzerine idrarınızı döküp güneşe bırakın . Yapraklar kızarırsa bu gebe olduğunuz anlamına gelmektedir.

Çamaşır suyuyla gebelik testi

Çamaşır suyuna idrarınızı koyun. Çamaşır suyu köpürürse ve tıslama sesi çıkarırsa gebesiniz.

Evde yapılan gebelik testi yanlış sonuç verirmi?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sabunla gebelik testi

İdrarını bir kaba alın bir sabundan küçük parça koparıp idrarın içine atın. İdrar da kabarcuklar olursa bu hamile olduğunuz anlamına gelir.

Evde Limonla Karbonatla Gebelik Testi Yapanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Sevgili hanımlar evde yapılacak bir çok gebelik testi türü vardır. Bunların hiç biri gebeliği % 100 belirlemez. Hiç bir bilimsel dayanağının olmadığını da belirtmiştir. Bir gebelik testi almak zor değil. Maliyeti düşüktür ve durumunuz hakkın da doğru bilgiler verir. Bu tür yöntemlerle uğraşıp boş yere hayal kırıklığı yaşamak yerine ya idrar dan gebelik testi yapın yada kanda bakılan hcg testi. Kan testinin durumunuz hakkında net bilgi vereceğini belirtelim. İdrar testleri bazı nedenlerden dolayı hatalı sonuç verebilir. Evde doğal yöntemlerle gebelik testi adlı konumuzu incelediniz. Konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz. Sorularınıza en kısa sürede dönüş olacaktır. Dileyen her kadının anne olması temennisi ile.