X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gebelikte vajinal akıntı neden olur ?

Hamilelikte vajinal akıntı kadınlar kulübü hamilemiyim sarı yeşil geçmeyen kokulu vajinal akıntı ve daha fazla bilmeniz gerekenleri sizler için yazdık.

Hamilelikte vajinal akıntı kadınlar kulübü hamilemiyim sarı yeşil geçmeyen kokulu vajinal akıntı ve daha fazla bilmeniz gerekenleri sizler için yazdık.

Hamile bayanların sık karşılaştığı sorunlar dan biridir vajinal akıntı lar.Genellikle  normal sayılan tehlike arzetmeyen bir durumdur.Önemli bir sorun olmasada anne adaylarını telaşlandıran vajinal akıntıların yoğunluğu hakkında sürekli sorular almaktayız.Bu sorular dan biride hamileyim vajinal akıntım çok yoğun bebeğim için bir sorun olurmu ? Biz de bu soruyu uzmaların dan detaylı araştırarak ,sizlerle paylaşıyoruz.Hamilelikte vajinal akıntı neden olur tüm detaylar yazıızın devamın da.

Vajinal akıntı lar rahmin fizyolojisinin gereğidir. Rahmi nemli tutar ve  spermi rahimde tutarak döllenmeye yardımcı  olur.Aynı zaman da  kaygan yapısın dan ötürü ilişki esnasın da acıyı azaltır .Genellikle su gibi şeffaf ve esnek olur .Vajinal akıntının normal durumu bu .Bir de enfeksiyon bulgusu taşıyan vajinal akıntılar vardır. Bunlar süt çürüğü gibi,kokulu ,yeşil,koyu sarı renginde olmaktadır mutlak surette tedavi gerektirir.Tedavi de genellikle  antibiyotik uygulanır. Tedavi edilemeyen geçmeyen enfeksiyonlar üreme üzerinde olumsuz etki yaratır kaşıntı,yanma ve ağrılarla kişiyi rahatsız eder.

HAMİLELİKTE VAJİNAL AKINTI TEDAVİSİ KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM

Bir de gebelik döneminde görülen vajinal akıntılar vardır.Genellikle su berraklığın da olan bu akıntılar normal sayılır.Fakat bazı durumlarda  bir sorunun işareti olabilir.Gebelikte vajinal enfeksiyon kaynaklı akıntılar da olabilmektedir.Gebelikte görülen vajinal akıntılar kesinlikle  hekim tarafın dan tespit edilip tedavi edilmelidir.Muayene sırasın da vajinal akıntının rengi ,kokusu hekim tarafından ne tür bir akıntı olduğu konusunda bilgi verir.Anne adaylarının %25 ‘inde Trichomonas vajiniti görülür.Kötü kokulu köpüklü  ve sarı renkte olan bu akıntıya kaşıntı eşlik eder.Bu enfeksiyon bulgusunda mutlaka çiftler birlikte tedavi edilmelidir.Ayrıca tedaviye destek olarak iç çamaşırlar pamuklu seçilmeli ve ütülenmelidir.

Hamilelikte vajinal akıntı yaşayan kadınlar kulübü

KOKULU GEÇMEYEN SARI YEŞİL KOKULU AKINTILAR NEDEN OLUR NASIL TEDAVİ EDİLİR ?

Gebelikte görülen vajinal akıntılar gebelik süresince devam edebilir. Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde arttığı için vajinal  akınıtınız bir ped dolduracak düzeyde yoğun olabilir.Bu akıntı beyaz ve renksiz ise koku saçmıyorsa endişelenecek bir durum yok.Ancak sarı ,yoğun kıvamlı yada süt çürüğü gibi kokulu olursa,ayrıca idrar yaparken yanma ağrı oluyorsa mutlak surette hekime görünmelisiniz.Bunların yanı sıra  ileri gebelik haftanızda  akıntı sandığınız sıvı  bebeğin içinde bulunduğu su olabilir.Suların erken gelmesi olarak nitelendirilen erken membran rüptürü tehlike arz edebilir.Her ne olursa olsun , akıntınızı yoğunluğunu takip edin ve hekim kontrolünde olmayı ihmal etmeyin. Sizlere üyelirimizin ve benimde dönem dönem eskiden kullandığım ve kesinlikle çare bulduğum aşağıdaki konuyu okumanızı ve doğal yöntemlerle bu tedaviyi denemenizi tavsiye ediyorum kızlar.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu kür aynı zamanda kadınlarımız tarafından üreme bölümünü tamamen temizleyeceğinden dolayı bebek için de kullanılıyor. Özellikle doğal bir yöntem olduğu için sizlere tavsiye ettim. Kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Kistlerde de etkili doğal antibiyotik ve temizleyici olduğunu yüzde yüz söyleyebilirim.

Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.