X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Genital bölge estetiği nedir nasıl yapılır ?

Güzellik görecelidir ve insanın beşeri arzularından biridir. Her insan mükemmel boyutlarda  , güzel görünmek ve hisetmek ister. Kadınlar tarih boyunca güzel olmanın peşinden koşmuşlar ve güzel görünmek için her yöntemi denemişlerdir.

Güzellik görecelidir ve insanın beşeri arzularından biridir. Her insan mükemmel boyutlarda  , güzel görünmek ve hisetmek ister. Kadınlar tarih boyunca güzel olmanın peşinden koşmuşlar ve güzel görünmek için her yöntemi denemişlerdir.

 

Güzel anlayışı herkesin farklıdır. Kimi dış güzelliğe önem verir , kimide iç güzelliğe .Her ikisnin olması tabi en büyük arzudur. Güzellik denince aklımıza gelen ilk şey yüz güzelliğidir.  Genital bölgenin güzelliği genelde geçmişte hep arka plana atılmıştır. Kadınların tabularını yenmesiyle günümüzde genital güzellik  önemli bir kavram olmuştur.

Son yıllar da estetik ameliyatlarda ciddi anlamda artış  gözlenmektedir. Kimi keyfi kimi gerekli olan ameliyatlardır. . Genelde burun , yanak ,yüz,çene ,kulak estetikleri yapılsada artık genital bölge estetiğide sık yapılanlar arasın da. Peki genital estetik nedir ve neden yapılır ? Bu soruların yanıtlarını makalemizin devamın da bulabilirsiniz..

Genital bölge estetiği diyince akla ilk gelen vajinal estetiktir. Vajina zamanla esnekliğini kaybederek bollaşıp genişleyebilir.  Renginden şekline göre defermasyon olabilmektedir.  Bunların dışında , doğumsal olan problemler de olmaktadır. İç dudakların büyük olması, buna örnektir. Bazı bayanlar iç dudaklarının büyüklüğün den utanmakta ve rahatsızlık duymaktadır. Ayrıca cinsel hazada ulaşamamaktadır.

İç dudakların büyük ve sarkık olması, vajinanın geniş ve bol olması kadınlarda ciddi özgüven sorunu yaşatmaktadır.  Kadın bu durum dan dolayı eşini memnun etmediğini düşünerek aynı zaman da utanarak ciddi psikolojik bir dalgalanma yaşayabilmektedir. Neyseki durum estetik operasyonla düzeltilebiliyor.

Çok doğum yapanlar , normal doğum yapanlar da vajinal genişlik olabilir. Geniş olan vajina erkeği rahatsız ettiği gibi  , cinsel ilişkiyide keyifsizleştirebilir. Bundan dolayı genital bölge estetiği sanılandan daha önemlidir.  Kadınlar genital bölge estetiği hakkında bilgi sahibi olmadıkların dan korkmaktadırlar.  Oysa genital bölge estetiği kolay bir işlemdir.

Genital bölge estetiği Lokal anestezi altın da yapılmaktadır . İç dudak ameliyatı yarım saat sürmektedir. Hasta ameliyat sonrası 2 saat sonra eve gönderilir .Hastaya antibiyotik tedavisi  uygulanır. Ameliyat sonrası ped kullanmak hastayı rahat hissettiricektir.  Ameliyattan 24 saat sonra duş alınabilir . Genital bölgeye atılan dikişler 2-3 hafta sonra kendiliğinden düşer. Hastanın bu süre zarfında genital bölge hijyenine dikkat etmesi gerekmektedir. Vajina daraltma ameliyatı da 1 saat sürmektedir. bu işlemde lokal anestezi altında yapılmaktadır.Genital bölge estetiği ile ilgili konumuzu incelediniz. Genital bölge estetiği ile ilgili sorularınızı bizlere bu başlık altından yönlendirebilir , sorularınıza en kısa sürede yanıt alabilirsiniz..