X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Geri çekilmeyle korunuyorum hamile kalırmıyım ?

GERİ ÇEKİLMEYLE KORUNANLAR Korunuyorum hamile kalınır mı diyenler hamilemiyim kadınlar kulübü'de

GERİ ÇEKİLMEYLE KORUNANLAR Korunuyorum hamile kalınır mı diyenler hamilemiyim kadınlar kulübü'de

Geri Çekilmeyle Korunuyorum Diyorsanız dikkat ediniz !

Bir çok çift istenmeyen gebelik için korunma olarak geri çekilme  yöntemini tercih ediyor.Ve bu yöntemi uygulayanlar için adet gecikmesi söz konusu olunca akla ilk gelen acaba geri çekilme yöntemiyle hamilemi kaldım oluyor.Bizde bu merakı gidermek  ve konuya açıklık getirmek için,geri çekilme yöntemi hakkında bu yazıyı hazırladık.Geri çekilme yöntemi hakkında tüm detaylı bilgileri konumuzda bulabilirsiniz. İşte sizler için dikkat edilecek durumları tek tek yazıyoruz daha kapsamlı bir içerik bulabileceğinizi düşünmüyorum.

Geri çekilmeyle korunmak Doğru Bir Yöntem Değildir

Değerli arkadaşlarım. Ten tene değecek muhabbeti, erkeklerin ya ben onu takmayı sevmiyorum bana yavan geliyor zevki az oluyor gibi muhabbetlerin tamamında ve sonucunda ten tene temas ile tam anlamı ile boşalma haricinde birliktelikler yaşanıyor. Erkek tam zevke geleceği anda hemen dışarı boşalıyor sonuç nedir tabi ki bir şey olmaz. Hı hı olmaz Bakın arkadaşlarım geri çekilme yöntemiyle ilgili bilginiz eksik onu sizlere baştan söyleyelim. Erkeklerin spermlerinin daha iyi gelmesi adına yine erkek penislerinde bulunan sertleşmenin hemen sonrasında bir sıvı olur zevk sıvısı nedir buna. Bu sıvıların içerisinde malesef canlı spermler olabilir. Bu tür bir durumda da sizin geri çekilmeyle yöntemiyle korunanlar korunuyorum diyenler hamile kalınır mı sorunuzun cevabı tabiki evet olacaktır

geri çekilmeyle korunanlar hamile kalanlar

Geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım dememek için bunları bilin Kadınlar Kulübü Hamilemiyim kullanıcıları

İstenmeyen gebelikler den korunmak için çeşitli korunma yöntemleri vardır..Takvim yöntemi,prezervatif,spirail,aylık iğneler,doğum kontrol hapları ve geri çekilme yöntemi..Bu yöntemlerin hepsi de %100 gebeliği engelemese de  en etkili korunma yöntemi doğum kontrol hapları ve aylık iğneler.Diğerlerinin risk oranları değişiklik gösteriyor. Bu korunma yöntemleri için de sık uygulanan yöntem ise geri çekilme yöntemi. Geri çekilme yöntemi, hamilelikten korunmak amacı ile henüz daha modern yöntemlerin olmadığı zamanlardan bugüne gelmiş olan ve günümüzde de kullanılan bir doğum kontrol yöntemidir.  Geri çekilme yöntemi ilişki sırasında tam boşalma anı geldiğinde erkeğin organını  geri çekerek dışarıya boşalmasına verilen isim ve gebelikten korunma yöntemidir.

Burada amaç kadın vaginası içine meninin iletilmesinin engellenmesidir. Diğer bir adı dışarı boşalmadır. Geri çekilme yönteminin etkinliği oldukça düşük olup, kadının yumurtlama dönemine rastlayan günlerdeki cinsel birleşmede istenmeyen gebelik açısından risk oluşturur.Bu yöntem günümüzde doktorların çok fazla tavsiye etmediği bir doğum kontrol yöntemidir.Tamamı ile güvenli bir metod değildir, ancak başka hiçbir metodun uygulanmasının mümkün olmadığı durumlarda hiçbir korunma olmamasından daha iyidir.

GERİ ÇEKİLMEYLE KORUNUYORUM HAMİLE KALIR MIYIM EVET KALIRSINIZ

Özetle; Geri çekme yöntemi etkili  bir doğum kontrol yöntemi değildir.  Gebeliklerin büyük bir kısmı bu yöntem sebebiyle gerçekleşmektedir.Gebelik istemeyen kişilerin bu yöntemi kullanmaması gerekmektedir.  Cinsel hastalıklar açısından da oldukça yüksek bir riske sahiptir.İstenmeyen gebelikler için etkili doğum kontrol yöntemlerini uygulamalısınız.Spirail,doğum kontrol hapları,aylık iğneler ve prezervatif ..Hekime danışarak size uygun olan bu korunma yöntemlerinden birini seçebilirsiniz..

GERİ ÇEKİLMEYLE HAMİLE KALANLAR

Sonuç olarak sizler için büyük bir sıkıntı bu kızlar, yani hamile kalma ihtimalinizin artık olduğunu bile bile bu yöntemi kullanacak mısınız ? ya hamile kalırsanız şartlar yerinde değil ise bu durumun sizler için ne kadar büyük bir problem çıkartacağını bir kez daha düşünün, düşünün ve lütfen bu yöntemi kullanmaktan artık vaz geçin.