X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile Kalma Pozisyonları ( Resimli Anlatımlı )

Hamile kalmak için pozisyonlar resimli Hamile Kalma Pozisyonları Anlatımlı Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Resimli Anlatımlı sizler için bir araya getiriyoruz.

Hamile kalmak için pozisyonlar resimli Hamile Kalma Pozisyonları Anlatımlı Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Resimli Anlatımlı sizler için bir araya getiriyoruz.

Cinsellik bölümümüzde sizlerin arkadaşlarınıza sormaya utandığınız ve korktuğunuz çekindiğiniz bazı konular hakkında değerli bilgiler sunuyoruz. Sürtünme ile gebelik oluşumundan tutun da Geri Çekilme yöntemini kullananlar hamilemiyim diye soranlar yine iç çamaşırı varken hamile kalırmıyım diye soranlara  yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle bebek isteyen kadınlarımız için bu konuyu ele almaya karar verdik. Sizler için kolay hamile kalma pozisyonları hakkında bilgiler vermek istiyorum. Bu Cinsellik bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşmanız ve var ise kafanızdaki soruları bizlere yöneltmeniz, yöneltilmiş ve cevapanmış konulardan da faydalanmanız yararınıza olacaktır.

https://www.hamilemiyim.org/Kategori/cinsellik/

DAHA KOLAY HAMİLE KALMAK İÇİN ANLATIMLI GEBE KALMA POZİSYONLARI

Sitemizde yer alan resimlerde restorasyon yaptık arkadaşlarım. Hayal gücünüzü biraz çalıştırır iseniz ne olduğunu zaten anlayacaksınız. Küçükler olaki girerler siteye görürler pek hoş olmaz :)

1.EN HIZLI HEMEN HAMİLE KALMA POZİSYONU MİSYONER POZİSYON

Türkiye'de ve dünyada en fazla kullanılan pozisyonlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. Kadının altta ve erkeğin üsttet olduğu bu pozisyonda kolay şekilde hamile kalabilirsiniz. Altta olacağınızdan dolayı yumurtalarınız sperm ile çok kolay buluşacaktır. Ayrıca geri akan spermler için SPERMLERİN GERİ AKMASI konumuzu inceleyebilirsiniz.

hamile kalma pozisyonları misyoner pozisyon

2.HIZLI HAMİLE KALMA POZİSYONLARI ANLATIMLI YÖNTEMİ DOGGY POZİSYONU

Halk arasında daha çok köpek pozisyonu olarak bilinen bu yöntem de çok fazla kullanılıyor hamile kalmak için en uygun pozisyonlardan ikincisi diyebiliriz. Göğüs kısımlarınız ve vajinal durum aşağıya doğru olduğundan dolayı erkek spermleri yumurtalıklara daha hızlı şekilde ulaşacaktır. Geri akan spermleri sıkıntı yapmayın hangi ilişki türü olur ise olsun sırt altınıza bir yastık koyarak on on beş dakika bekleyebilirsiniz.

Doggy hamile kalma pozisyonu

3.HAMİLE KALMA POZİSYONLARI ANLATIMLI BACAK OMUZA KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM

Özellikle askerliğini yapan erkekleri, aralarında bacak omuza şakaları yaptığını biliyoruz kızlar tam olarak dedikleri bu aslında. Bu pozisyonda yatış yaparak erken şekilde kolaylıkla hamile kalabilmeniz mümkün olacaktır.

Kolay hamilelik için bacak omuza pozisyonu

4.GEBE KALMA POZİSYONLARI ANLATIMLI HEMEN HAMİLE KALMAK KADINLAR KULÜBÜ 

Hemen hamile kalacağınız diğer bir pozisyonumuz daha var kızlar bu pozisyonun adı yan yatış pozisyonudur. Kadın olabildiğine rahat olduğundan dolayı özellikle gerdek geceleri bu pozisyonun kullanılması doğru olacaktır. Bacak omuza ya da diğerleri ( gerdek içni diyorum ) kullanılmasa daha iyi olur. Stresi azaltacak bu yöntemi de çocuk yapma pozisyonu olarak değerlendirebilirsiniz romantikte olur diye düşünüyorum.

Kolay Hamilelik Yan Yatma Pozisyonları

5.ANLATIMLI HAMİLE KALMA POZİSYONLARI BASKET POZİSYONU

Göz göze ve nefes nefese olan bu pozisyonun çok fazla kullanıldığı bilinen bir gerçek. Özellikle eşlerinizin bellerini sararak ilişkiye devam edebilirsiniz Hele de siz YUMURTLAMA DÖNEMİNİ biliyor iseniz bu pozisyon ile gebe kalmama ihtimaliniz bulunmamakta kadınlar.

Kolay hamile kalma pozisyonları kadınlar kulübü

6.ANLATIMLI GEBE KALMAK İÇİN KOLAY HAMİLELİK  ANLATIMLI MAKAS POZİSYONU

Makas pozisyonunu kullanabilirsiniz. Eşleriniz yüzleri birbirine dönük kadının bacağı sizin bacağınızın üzerinde ve makas olacak şekilde ilişki yaşanılabilir. Tabiki kilo problemi olmayanların bu yöntemi kullanması doğru olacaktır. Penis boyu küçük erkekler ile kiloluların bu yöntemi kullanmamasını tavsiye ediyoruz.

7.HIZLI HAMİLELİK İÇİN TERS KOVBOY POZİSYONU KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM

Son resim olarak sizlere kovboy pozisyonunu sunacağız. Bu teknik ile kontrolü elinde bulundurayım gidip gelmeler benim elimde olsun diyen kadınlarımız da kullanabilir. Eşlerinizin sırt üstü yatması ve resimdeki şekilde pozisyon alabilirsiniz. Özellikle ilk gece için tercih edilmeyecek sıkıntılı bir pozisyon olabilir. Aman dikkat edelim :)

Hamile Kalma Pozisyonları Kadınlar Kulübü Ters Kovboy Pozisyonu

Sizlerin hızlı şekilde hamile kalması adına resimli ve anlatımlı hatta ileride videolu ( çizim video ) olarak pozisyonları sunduk kızlar. Sizin de hemen hamile kalma ile ilgili bir yöntemi ve ya pozisyonu var ise bizlere yorum olarak atabilirsiniz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bizler ile iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

GEBE KALMA POZİSYONLARI ANLATIMLI HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ