X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamile kalmanızı kolaylaştıracak önerileri yazdık

Hamileliği kolaylaştırıcı kürler hamileliği kolaylaştırıcı besinler hamileliği kolaylaştırıcı pozisyonlar hakkında bilgiler kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor.

Hamileliği kolaylaştırıcı kürler hamileliği kolaylaştırıcı besinler hamileliği kolaylaştırıcı pozisyonlar hakkında bilgiler kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor.

Her şeyden önce bilmeniz gerekenler var kızlar. Hamile Kalamayanlar bunu okusun buradaki konuları okuduktan sonra bu konumuza dönüş sağlayabilirsiniz. Bunları bilmeden çocuk sahibi olamazsınız. Çocuk sahibi olamayan bayanların bizlere sık olarak yönelttiği sorulardan biri de hamile kalmaya yardımcı pozisyon var mı ? Bizde hamile kalmaya yardımcı pozisyonlar hakkında araştırma yaptık. Hamile kalmaya yardımcı pozisyonlar  ,kolay hamile kalmanın yolları, hamile kalmak için yapılması gerekenler hakkında tüm detayları yazımızda bu yazımızdan bulabilirsiniz bulabilirsiniz..

Bir çok çift hiç zorluk çekmeden kolayca bebek sahibi olurken , bir kısmı da  maalesef ki çocuk sahibi olamıyor.Çocuk olmamasının bir çok nedeni vardır.Öncelikle düzenli bir birlikteliğe rağmen çocuk sahibi olamadıysanız mutlaka hekime görünün.Hekim kontrolünde çift olarak değerlendirmeye alınacaksınız. Bir takim tetkikler sizlere uygulanacaktır. Tetkikleriniz temiz çıktı ve gebe kalmaya engel hiç bir durumunuz yoksa  o zaman yazımızı dikkatlice okuyun..

hamile kalmayı kolaylaştıran öneriler

Her kadının bebeğe sahip olabileceği 3 gün bulunmaktadır. Kadınlarımzın yumurtlama günlerini bilmeliler bunun için bu konu sizlerin ne zaman yumurtlayarak ovülasyona girdiğinizi anlatırken. Yumurta rezervlerini arttırmak için kür ve öneriler konusun  da sizlerin yumurtalarını arttıracak, dolayısı ile hamile kalmanızı sağlayacak bilgiler bulunmaktadır. Eğer adetleriniz düzensiz ise ve yumurtlama günü hesaplayamıyorsanız buradaki konuya mutlak suretle bakmanızı tavsiye ediyoruz. Kadınların herhangi bir ayda gebe kalma olasılıkları %20-25 arasındadır.Bu olasılığı bazı uygunsuz ve bilinçsizce yapılan  uygulamalar düşürebilir. Bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış bir cinsel pozisyon yoktur. Lakin pek çok pozisyon gebelik için uygun ortam yaratmaz.

Hamilelik için en uygun pozisyon; kadının kalçasının altına bir yastık yerleştirerek kalçasını yükselttiği, erkeğin üstte olduğu klasik misyoner pozisyonudur. Tüm Pozisyonlar Burada Kadınların hamileliğini kolaylaştırmak adına cinsel ilişki sonrasında hemen ayağa kalkmaması gerekmektedir. Spermlerin orada daha fazla ve daha uzun bekleyebilmeleri açısından..15- 20 dakika yatmanız yeterli olacaktır.  Ayrıca ilişki esnasında kesinlikle kayganlaştırıcı,tükürük vazelin gibi  şeyler kullanmayın. Bunlar spermi öldürür. Hemen duş alınmasını da önermiyoruz. Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun. Sabah saatlerinde ilişkiye girmeye özen gösterin. Spermin geri akması gebeliği engellemez yazımızı da ayrıca incelemenizi istiyoruz. Verdiğimiz bu bilgiler gebe kalmanıza yardımcı olacaktır..

Sizler için oluşturduğumuz hamilemiyim.org sitemiz üzerinden bizlere, kimselere soramadığınız çekindiğiniz her türlü sorularınızı yöneltebilirsiniz arkadaşlarım. Üstelik kayıt olmanıza da gerek yok SORU SOR linkinden bizlere ulaşınız sorularınızı yönlendiriniz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM