X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilemiyim Soru Cevap

Hamilemiyim Sorular Cevaplar Cİnsellik yaşayanların sitemize gönderdiği sorular ve cevapları ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesinde sizlerle...

Hamilemiyim Sorular Cevaplar Cİnsellik yaşayanların sitemize gönderdiği sorular ve cevapları ve daha fazlası Kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesinde sizlerle...

Sayfamıza  genellikle en sık olarak aldığımız sorular gebelik ile alaklı olmaktadır.Bir çok takipçimizin gebelik şüphesi ile ilgili yönelttiği  soruları  bu konumuz da değinicez.Özellikle korunmasız ilişki sonrası ,gebelikendişesi yaşanların  tüm sorularını ve yanıtlarımızı bu yazımız da bulabilir,sizin de benzer sorularınız olur ise bu başlık altın dan bizlere yöneltebilirsiniz.

Cinselllik gerek kadın gerekse erkekler için bir ihtiyaçtır.İsteğin dürtüsü ile çiftler arası yaklaşım olmakta ,bununla beraber de kaygılar da artmaktadır.Özellikle cinsel deneyimi olmayan gençlerin,öğrencilerin ilk defa cinselliği yaşamaları  gebelik endişesini de beraberin de getiriyor.

Öğrenciler den gelen en sık sorular dan biri ; Erkek arkadaşımla  sürtünerek ilişkiye girdik hiçbir boşalma olmadı ama zevk suyundan şüpheleniyoruz hamile kalma olasılığım nedir ? Sürtünerek ilişkide, tam bir cinsel temas olmayıp vajinaya da boşalma olmamaktadır. Hamile kalma riski yok denecek kadar azdır. Ancak ; Çok nadir olarak meninin vajina ağzından içeri girme ihtimali vardır.Bu yüzden beklenen menste gecikme söz konusu olduğun da tedbiren de olsa gebelik testi yapılması yararlı olacaktır.

Bir diğer soru ise ; Erkek arkadaşım ile arkadan (anal ) ilişkiye girdik hamile kalma olasılığım nedir ? Bakirelik bozulmasın diye başvurulan bu ilişki  de hamilelik ihtimali yok denecek kadar azdır.Ancak İlişki sonrası anüsten sızan spermler vajinadan içeriye sızar ise gebelik söz konusu olabilmektedir.Düşük ihtimalde olsa bu tür ilişki de bile korunmak gerekmektedir.Bu ilişki sonrası beklenen menste gecikme olduğunda tedbiren gebelik testi yapılabilir.

Bir diğer sorumuz ise ; kız arkadaşım ile ilişkiye girdik.Üzerinde elbise,eşofman vardır boşalma oldu .Kız arkadaşım bu şekil de hamile kalabilir mi ?Tam olmayan bu cinsellik beraberlik sonrası, çamaşır veya giysiye boşalma olduğunda hamilelik yok denecek kadar azdır.Gebeliğin oluşabilmesi için boşalma sonrası spermlerin çamaşırdan vajina ağzına teması ,geçmesi lazım.Böyle bir ilişki sonrası beklenen menste en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa gebelik testi yapılmalıdır.

Sevgili takipçilerimiz ; hamilemiyim.org sayfamıza sık yöneltilen, Hamileliğin hangi ilişkilerde düşük ihtimal olduğu, gebeliktesti ve hamilelik olasılıklarına dair en  sık merak edilen soruları incelediniz.hamilemiyim.org olarak sizlere tavsiyemiz ,istenmeyen gebelikler den ve bulaşıcı hastalıklardan korunma adına cinsel birlikteliğiniz de mutlaka prezervatif kullanmanız.Benzer soruları bize yöneltebilir,en kısa zaman da sorularınıza yanıt alabilirsiniz..

HAMİLE KALMAK İSTEMİYORUM  diyenlerden iseniz bizlere yaşadığınız durumu olayınca detaylandırarak ve adet olduğunuz günden ne kadar sonra ne kadar önce ne şekilde ilişki yaşadığınızı merak ediyor iseniz bizlere sorularınız ile dönebilirsiniz. Sorduğunuz bütün hamilemiyim ya da cinsel içerikli sorularınızın tamamını cevaplandıracağız.

SORU SORMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ