X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamileyken İlişki ve Merak Edilenler

Hamileyken Cinsel İlişki Yapılır mı Nasıl Yapılır Tehlikeleri Merak Edilen her şey hamilemiyim kadınlar kulübü'de sizleri bekliyor.

Hamileyken Cinsel İlişki Yapılır mı Nasıl Yapılır Tehlikeleri Merak Edilen her şey hamilemiyim kadınlar kulübü'de sizleri bekliyor.

Gebelik sırasında seks yapmak güvenli midir? Çoğu zaman evet. Ancak vajinadan kanama olması veya sularınızın gelmesi veya erken doğum tehlikesinin olması gibi ilişki veya orgazmı riskli bir girişim yapan bir problem varsa tutku ateşini söndürmeniz önerilir.

Oral sekse ne demeli? Partneriniz vajinanıza hava üflemediği müddetçe hamilelikte oral seks güvenli kabul edilir.

Oral seksten bahsetmişken, partnerim farklı tatta olduğumu söylüyor? Bu nedir? Gebelikteki hormon değişiklikleri vajina akıntılarınıza, bazılarını rahatsız edebilen daha güçlü bir tat veya koku verebilir.

Hamileyken orgazm farklı mı hissedilir? Değişir. Bazı kadınlarda her zamanki gibi bir iştir; diğerlerinde tamamen yeni bir dünyadır. Bazı kadınlar gebelik sırasında orgazmların daha yoğun olduğunu söylerken diğerleri çok daha az tatmin edici olarak tarif ederler. Ve hayatlarında hiç orgazm olmamış bazı kadınlar ilk defa gebelikleri sırasında orgazm olduklarını söylerler. Yani çok farklı olabilir.

Seksten sonra kasıklarımda ağrı olması normal mi? Evet, bu orgazm olurken salgılanan oksitosin hormonuna vücudun verdiği yanıttır.

Cinsel olarak uyarıldığımda inanılmaz ıslanıyorum. Bu hamile olmamla ilgili bir şey midir? Evet, ekstra ıslaklık için vücudunuzun artmış öströjen seviyelerini suçlayabilirsiniz – veya teşekkür edebilirsiniz.

Hamilelik sırasında seks oyuncaklarımı paketleyip kaldırmalı mıyım? Sadece hamile olduğunuz için bunları kaldırma gereği yoktur. Ancak onların temiz ve kayganlaştırılmış olmalarını sağlayın ve rahim ağzınızı incitmekten kaçınmak için açı ile giriş derinliğini iyi ayarladığınızdan emin olun.

Cinsel isteğim bazen artıp bazen azalıyor. Bu normal midir? Yorgunluk, bulantı, basur ve gebeliğin diğer ağrılı-acılı durumları hamileliğinizin çeşitli noktalarında cinsel isteğinizi geçici olarak yok edebilir. Bununla birlikte kadın pes edene kadar yatak odasında her şey bitmez (veya doğum ağrıları başlayana kadar).

Partnerim üç hafta önce gebelik testim pozitif çıktığından beri seksten kaçınıyor. Buna deli oluyorum! Bu tipik bir erkek tepkisi midir? İster inanın ister inanmayın partnerinizin tepkisi hiç de olağan dışı değil. Bu yatak odası boykotunu motive eden ister bebeği incitme endişesi ister de mantıksız bile olsa bebeğin bir şekilde sizi izlediği hissi olsun sabırlı olmaya gayret edin. Sonunda, gönüllü olarak seks yapmadan yaşadığına göre bayağı endişeleniyordur!

Doğumdan sonra seks var mı? Sonunda evet. Çok kısa vadede? Belki. Doğum sonrası seks konusundaki meşhur çalışmada, beş çiftten sadece birinin doğumdan sonraki bir ay içinde cinsel ilişki için zaman ve enerji bulmayı başarabildikleri görülmüştür. Normal doğum veya sezaryen kesisini atlatmanın cinsel yaşamınızı yoluna koymanın en hünerli kısmı olduğunu düşünüyorsanız size haberlerim var: siz ile tutkulu bir gece arasındaki en büyük engel küçük bir 3.5 kiloluk neşe yumağıdır. Bebek!

Gebelik Kama Sutrası: Büyük Üç

Karnınızda bir bebek varken en iyi pozisyonların neler olduğunu merak mı ediyorsunuz. İşte dünyadaki yatak odalarında neler olduğuna gizli bir bakış.

Özellikle sizler için hemen aşağıda bulunan konu üzerinden cinsel ilişkinin bütün pozisyonlarını resimli olarak anlattık. Bu konudan da hamilelikte ilişkiye girecek olanların tehlikesiz olanları tercih etmeleri gerekiyor. Özellikle hamilelik için aksiyon dolu ilişkilerden sakınmanız gerekiyor. Zararı olur bebeği kaybedebilirsiniz. En güzeli sizin yan yazar pozisyonda eşinizin de arkada olacağı pozisyondur merak edenler aşağıdaki konumuzdan tüm pozisyonlara bakabilirler. Aynı zamanda hamile kalamayanların hamile kalabilmeleri için hangi pozisyonda ilişki yaşayacaklarını da bu konumuzdan anlattık.

Hamile Kalma Pozisyonları ( Resimli Anlatımlı )

Haberi Okumak için Tıklayın

Pozisyonlar

1. Kadın üstte

Girişin derinliği ve açısını kontrol etmenize olanak tanır ve sizi sırtüstü yatmaktan korur (beşinci aydan sonra sırtüstü yatmanız bayılmanıza yol açabilir).

2. Yan yana (kaşıklar)

Karnınız önde ve uzaktadır, bol bol ön sevişme ile sarılmaya olanak verir.

3. Arkadan giriş (köpek stili)

Karnınız yine uzaktadır fakat yan yana pozisyona göre daha fazla hareket kolaylığına olanak sağlar.

HAMİLELİKTE CİNSEL İLİŞKİ NASIL YAPILIR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM