X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İç çamaşır varken hamile kalırmıyım ?

İç çamaşır varken hamile kalırmıyım ?

İç çamaşır varken hamile kalırmıyım ?

Bir çok çift sürtünme yoluyla birlikteliği tercih ediyor.Bunun nedeni bekaretin korunması ve gebe kalmadan korunma.Özellikle bekarların tercih ettiği bu ilişki de giysi ve çamaşırlar çıkarılmadan birliktelik sağlanmaktadır.Ve bu çiftlerin merak ettiği konulardan biri de iç çamaşır varken ilişkiye girdim hamile kalımıyım,Üzerimizde elbise varken birlikte olduk hamile kalımıyım ? Bu sorulan soruları daha önce  sayısız defa yanıtlamamıza rağmen hala aynı soruları aldığımızdan dolayı bu yazıyı yazmayı düşündük.İç çamaşır varken hamile kalırmıyım adlı sorunun tüm detaylı yanıtları yazımızın devamın da.

Öğrenciler,ergenler tarafın dan  tercih edilen ilişki türlerinden biri de çamaşırlar varken sürtünme yoluyla birliktelik.Bu tür birliktelikte  ilişki tam anlamıyla gerçekleşmez.Dışardan temasla gerçekleşen bu ilişki ile gebelik söz konusu olabilir..Gebeliğin söz konusu olması için boşalma esnasında spermlerin vajina girişine yakın yere bırakılması ve o spermlerin vajina içinde sızması.

Hamile Kalmanın Yolları Nasıl Hamile Kalacağım

Haberi Okumak için Tıklayın

Diğer sorumuza değinirsek iç çamaşır varken ilişkiye girdim hamile kalırmıyım ? Bilindiği üzre gebeliğin oluşabilmesi için sperm ile yumurtanın bir araya gelmesi lazım.Bunun içinde spermlerin vajina içine dökülmesi lazım.İç çamaşır varken ilişkiye girildiğinde hamile kalma olasılığı tamamiyle yoktur diyemeyiz.Çünkü spermler çamaşırdan vajinaya sızabilir ve gebelik söz konusu olabilir.Çok düşük ihtimal de olsa kesinlikle istenmeyen gebelik için  ilişki esnasında korunun.

Sevgili gençler cinsel dürtüleri yaşayıp isteklenebilirsiniz.Cinsel bir yaklaşım söz konusu olduğunda   prezervatif, doğum kontrol hapı kullanarak korunmalıdır.Ayrıcabulaşıcı hastalıklara maruz kalmamak için mutlaka kondom kullanın.Böylece istenmeyen gebelikler ve cinse yolla bulaşan hastalıklardan  korunabilirsiniz.

Yumurtlama ovülasyon dönemi hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

İç çamaşır elbise gibi kıyafetlerle birliktelik söz konusu oldu ise ; beklenen menste en az 3 günlük gecikme söz konusu olduğunda mutlaka gebelik testi yapın.Bu tür birliktelikte gebelik ihtimali düşükte olsa vardır.İç çamaşırı  elbise,pantolon tamamen sperm ile bulaşmış ve ıslanmış ise ve bu ıslaklık da vajen ağzı ile temas etmekte ise, çok az da olsa bir hamilelik ihtimali olabilir. Elbise Ve Çamaşır Varken Birliktelik De Hamile Kalınır Mı? Adlı konumuzu inceleyerek detaylı bilgilere ulaşabilir,bu başlık altından sorularınızı  yönlendirebilirsiniz. Sorularınız en kısa zaman da yanıtlanacaktır..

İlginç düşük yapma yöntemleri

Haberi Okumak için Tıklayın