X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlişkide zevk suyu geldi hamile kalırmıyım ?

Zevk suyu ile hamile kalınır mı hamilelik gebelik olur mu kadınlar kulübü hamilemiyim.org sitesinde tüm ayrıntıları yazdık.

Zevk suyu ile hamile kalınır mı hamilelik gebelik olur mu kadınlar kulübü hamilemiyim.org sitesinde tüm ayrıntıları yazdık.

Kadınlarda vajinal akıntı vajinayı nemli kıldığı gibi gebe kalmaya, ilişkiyi kolaylaştırmayı sağlıyor. Cinsel uyarılma sırasın da bu akıntı daha yoğun oluyor. Erkeklerde de cinsel uyarılma sonucu zevk suyu oluşuyor. Zevk suyu prostattan gelen bir sıvıdır. Vajinal kuruluğu olanlarda ilişkiyi daha rahat hale getiriyor.

 

 

 

Zevk suyu ile ilgili sayfalarımıza sıklıkla sorular almaktayız.Genellikle gençler tarafın dan yöneltilen bu sorular da gebe kalma korkusu yer almaktadır. Bu soruları cevapları ile sizlerle paylaşalım.

Soru :

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim içime boşalma olmadı ama zevk suyu vajinama geldi hamile kalırmıyım ?

Zevk suyu ile hamile kalmak düşük bir ihtimal olsada maalesef gebe kalmak mümkündür. Bu durum da yapmanız gereken , beklenen adet döneminizde gecikme olursa test yaparsınız.

Hamilemiyim Tıkla Öğren

Soru:

Nişanlımla birlikte aramızda bir şeyler geçti ikimizde çıplaktık. İlişkimiz sürtünmeli oldu. Nişanlım dışarıya boşaldı hemen tekrar vajinama girdi . Bu ay adetim 4 gün gecikti hamile olabilirmiyim ?

 

Daha önce belirttiğimiz gibi zevk suyuyla hamile kalmak mümkündür. Boşalma sonrası sperm kanalda kalmış olabilr zevk suyuna karışmış olabilir. Adet gecikmeniz akla gebeliği getiriyor bu durum da yapmanız gereken gebelik testidir.

Soru:

Erkek arkadaşımla sürtünmeli ilişki oldu .İçime boşalmadı ama zevk suyundan emin değiliz. Hamile kalmaktan korktuğum için ella hap yuttum . Bu ay adet olmadım. Adetim geçeli 5 gün oluyor. Test yaptım negatif sizce durum nedir?

Hamilelik Belirtileri Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Sizlerle

Haberi Okumak için Tıklayın

Şüpheli ilişki sonrası gebelikten korunmak için ella hap kullanmışsınız. Ertesi gün hapları adet döngüsünde değişime neden olabiliyor. Gebelik testinin negatif olması gebe olmadığınızı gösteriyor. Bir kaç gün içinde adetiniz gerçekleşmez ise bir kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda vardır.

Ertesi gün hapları ile ilgili ilave bilgi vermek gerekirse ; Bu haplar gebelikten % 100 korumuyor. Ertesi gün hapı kullanıp gebe kalanlar var. Ertesi gün hapı kullanımı sonrası adet gecikmesi olduysa mutlaka gebelik testi yapılmalıdır.

Zevk suyuyla hamile kalma olasılığı her zaman vardır. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Cinsel yönden aktif çiftlere bu konuda tavsiyemiz uygun bir korunma yöntemi tercih etmeleridir. Yukarıda yer alan sorulara dair yorumlarda almaktayız. Bir çok çift zevk suyuyla hamile kaldığını belirtiyor.

Hamile kalmak istemiyorsanız en azın dan prezervatifle gebelikten korunmaya çalın. Prezervatif ile cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunduğunuz gibi , istenmeyen gebeliğide önleyebilirsiniz. Sevgili okurlar İlişkide zevk suyu geldi hamile kalır mıyım ? Başlıklı makalemizi incelediniz konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilir, sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz.

SÜRTÜNMELİ İLİŞKİ SONRASI VAJİNAL MANTARA DİKKAT EDİN

Sürtünmeli ilişkilerde özellikle " et ete değecek " mantığı ile hareket eden sevgili kadınlarımız. Özellikle ilişkilerinizden önce erkeklerin penislerini iyi şekilde yıkamaları son derece önemlidir. Sitemizde bu tür ilişki sonrası vajinal olmuş bir çok kadının yorumları var. Bu duruma son derece dikkat etmenizi. Kişisel hijyeni önemsemenizi rica ediyoruz.