X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU : İç çamaşırıma boşaldı hamile kalırmıyım?

Hamile kalma , nasıl hamile kalınır ile ilgili sayısız makalelerimiz sayfamız da mevcut. Hamileliğe dair sayfamız üzerin den bir çoru almaktayız. Özellikle de gebe kalma endişesi olan ve gebe kalmayı düşününenlerden. Soruların bir kısmı endişe içermektedir. Özellile evli olmayan çiftler tarafın dan yöneltilen sorular. Bu makalemiz de sıkkla bize gelen soruları ve yanıtları ele alacağız.

Hamile kalma , nasıl hamile kalınır ile ilgili sayısız makalelerimiz sayfamız da mevcut. Hamileliğe dair sayfamız üzerin den bir çoru almaktayız. Özellikle de gebe kalma endişesi olan ve gebe kalmayı düşününenlerden. Soruların bir kısmı endişe içermektedir. Özellile evli olmayan çiftler tarafın dan yöneltilen sorular. Bu makalemiz de sıkkla bize gelen soruları ve yanıtları ele alacağız.

Soru : Merhaba, erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benim üzerimde iç çamaşır onda bir şey yoktu. Boşalma çamaşırımın üzerine oldu hamile kalırmıyım ?

Sperm iç çamaşırdan vajinaya sızarsa bu durum da gebelik söz konusu olabilir.

Soru : Nişanlımla ilişkiye girdik onda boxer külot bende ped çamaşır ve elbise vardı. Nişanlım kıyafetime boşaldı hamile kalırmıyım.

Bu birliktelik esnasında ped, çamaşır, elbise nin olması ile hamile kalmazsınız. Özellikle petten vajinaya spermin sızması mümkün değil.

Soru : Sevgilimle bir şeyler yaşadık ikimizin üzerinde iç çamaşırı vardı boşalma olmadı ama ikimizde ıslanmıştık. Zevk suyula hamile kalınırmı ?

Zevk suyuyla gebe kalma olasılığı yok denecek kadar azdır. Üzerinizde çamaşır varken zevk suyuyla gebe kalma ihtimali çok düşüktür.

Soru: Merhaba, yakın zaman da sürtünmeli bir ilişki oldu. İkimizde çıplaktık. Boşalma olmadı ama zevk suyunun vajina çevresine bulaştığını gördüm. Çok korkuyorum . Sizce hamile kalırmıyım ?

Zevk suyula hamile kalmanın çok düşük bir olasılık olduğunu belirtelim fakat zevk suyuylada hamile kalmak imkansızda değildir. Aşırı uyarılan erkeğin boşalmaya yakın zevk suyunda sperm olabilir. Bu durum da tam olmayan bu ilişki ile gebelik söz konusu olabilir.

Soru : Selamlar adet dönemine 11 gün kala erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık . Benim üstümde çamaşır vardı üzerine boşaldı. Banyoya gittim vajinama sperm değimişti. Yıkadım sizce hamile kalırmıyım ?

Spermlerin çamaşırdan içeriye sızıp vajinaya ulaşması durumun da hamile kalabilirsiniz. İlişki sonrası işeme yada vajinayı yıkama sizi gebelikten korumaz.

Bu sorulara bezer daha bir çok sorular almaktayız. Gebeliğin oluşabilmesi için kadının verimli günlerde olması gerekir. Yani yumurtlaması . Yumurtlama günün de yada bir kaç gün öncesinde gebe kalınabilir. Yumurtlama normalde iki adet döneminin ortasın da olsada farklı zamanlarda da gerçekleşmektedir. Bu nedenle doğurgan olmadığınız günlerde bile gebelik düşünmüyorsanız mutlaka korunun.

Her dönem hamile kalmak mümkündür. Üzerinizde elbise çamaşır, varken boşalma olması durumun da gebe kalma ihtimali çok düşüktür. Ancak spermler çamaşırlardan vajina içine sızarsa hamilelik söz konusu olabilir. Cinsel yönden aktifseniz ve gebe kalmayı düşünmüyorsanız size uygun bir korunma yöntemi kullanmanızı öneriyoruz.Sevgili okurlar ; İç çamaşırıma boşaldı hamile kalır mıyım adlı makalemizi incelediniz. Konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilir, sorularınıza en kısa zaman da yanıt alabilirsiniz.