X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Sürtünerek ilişkiyle hamile kalınırmı?

Sürtünerek ilişkinin zararları ilişki sonrası akıntı kan gelmesi ertesi gün hapı kullanımı hamilelik durumu...

Sürtünerek ilişkinin zararları ilişki sonrası akıntı kan gelmesi ertesi gün hapı kullanımı hamilelik durumu...

hamilemiyim kadınlar kulübü sayfamız sizleri cinsel sağlık konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Her gün yüzlerce takipçisinin sorularını yanıtlayan ekibimiz  bu gün sizlere düzenli olarak her gün yöneltilen, merak konusu olan sürtünme yoluyla ilşkiyle gebe kalınıp kalınmayacağı hakkında bilgiler vereceğiz.

SÜRTÜNMEYLE HAMİLE KALINABİLİR Mİ ? 

Değerli arkadaşlarım sürtünerek hamile kalınıp kalınamayacağı sorusu kafanızı uzun zamandır kurcalıyor. Birliktelik yaşadınız ve bu sürtünerek oldu hamile kalırsam diye düşünmeden kendinizi alamıyorsunuz biliyoruz doğru yerdesiniz. Hemen anlatmaya başlayalım sizlere.

Kıyafetlerle Sürtünmeyle ilişki yaşadım hamile kalır mıyım ? En çok gelen sorulardan birisi bu arkadaşlarım. Yani sevgilinizde arkadaşınızda iç çamaşırları pantolon ya da boxer var ve siz nefsinize hakim olamadınız bu şekilde birlikte oldunuz .Hamile kalır mıyım diye düşünmeyin bu şekilde bir hamilelik söz konusu olamaz kesinlikle hamile kalamazsınız.

Sadece İç çamaşırlayırla birlikte olduk sevgiilim boşaldı kiloduna hamile kalır mıyım ? Tabiki hayır bu şekilde de hamile kalma ihtimaliniz yok arkadaşlarım. Yani özellikle bu tür ilişkilerde her ne kadar onaylamasak ta tahriş ve kızarıklık haricinde bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

sürtünmeyle ilişki hamilemiyim

Çıplak olarak sürtünmeyle birlikte olduk hamile kalır mıyım ? İşte en sıkıntılı durumda bu arkadaşlarım. Sürtünme ile birlikte organlarınız birbirine temas ettiğinde atladığınız bir yer var. Erkekler boşalmasalar bile zevk sıvısı yani erkeğin boşalmadan önce spermlerinin kayganlaşmasını sağlayan bir salgı gelir bu salgı içinde rahim ağzı girişinize bir müdahele bulaşma sonucunda, yine bu zevk sıvısında canlı sperm olabilme ihtimalinden dolaylı bu şekilde ki birlikteliklerde çok düşük te olsa gebelik riski var.

Bu sorulardan bir kaçını sizlerle paylaşalım.Sevgilimle tam bir birleşme olmadan sürtünerek birlikte olduk hamile kalırmıyım,sevgilim vajinaya yakın bir bölgeye boşaldı hamile kalma olasılığım nedir. Öncelikle bilinmeliki gebe kalmak için uygun şartların olması gerekmektedir. Nedir bu uygun şartlar kadınlarda yumurtlama dediğimiz olay. Döllenmenin olabilmesi için ovülasyonun yani yumurtlamanın olması şart . Sürtünmeyle ilişkide gebe kalma olaılığı çok düşüktür.Bu düşük olasılıkta gebelik peki boşalmadan nasıl olur? Erkeklerde prostat sıvısı dediğimiz halk arasında zevk suyu olarak bilinen sıvı nadirde olsa sperm hücresi barındırabilir.

Vajina ağzına temasla bu sıvı ,vajinadan içeriye sızma yaparsa gebelik oluşabilir.Bu tür birliktelikler istenmeyen gebeliklere yol açtığı için sizlere tavsiyemiz mutlakka kondom prezervatifle korunmanız.   Gebelik şüpheniz var ise beklenen menste en az 3 günlük bir gecikme söz konusu olduğunda mutlaka test yapın. Çubuk testler bozuk olduğu zaman hatalı sonuçlar verebilir paniklemeyin .Bu yüzden HCG testi yaptırmanızı öneriyoruz.

Sürtünmeyle ilişkide ertesi gün hapı kullanmalı mıyım kullandım ? Değerli arkadaşlarım sizlere bu yazının hemen hemen her yerinde sürtünme ile ilgili birlikteliklerde her ne kadar da olsa hamilelik oluşmayacağı yönünde görüş ifade ettik ise de, yukarıdaki gibi bir durumda yani çıplak ten ile temasta giriş kısmına yakın bir yere ya da hemen vajinal bölgeye boşalma gibi durumlarda sıkıntıya girmemek adına ertesi gün hapı kullanabilirsiniz. Bu hapın yüzde yüz hamilelikten korumayacağını ancak başarı oranının %50 seviyesinde olduğunun altını önemle çizmek istiyorum.

Siz sürtünerek mi ilişkiye girdiniz tam sorunuz nedir bizlere yazın cevaplandıralım.