X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Vajinal Koku Yaşayanlar Vajinamdan kötü kokulu akıntı geliyor nedeni nedir? Nasıl Geçer ?

Vajinal Koku Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Vajinal koku nedenleri vajinal akıntı nasıl geçer neler yapabilirim nelere dikkat etmem gerekiyor. Cinsel birlikteliği zehir eden vajinal akıntı ve kokudan kurtulmak için bir de bunları denemeye ne dersiniz ?

VAJİNAL KOKU YAŞAYANLAR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'de

Bir çok bayanın merak ettiği konulardan biride vajinal akıntıların nedeninin ne olduğu? Biz bu konuda daha önce makalelerimizle konuya değinmiştik. Bu yazımızda kötü kokulu vajinal akıntıların nedenine açıklık getirmek. Vajinal akıntının öncelikle vajinanın nemli kalması kurumaması  için gerekli olduğunu söyleyelim. Ağızda tükürük , burunda burun salgısı, gözde göz yaşı gibi. Yani sağlıklı bir kadında vajinal akıntının olması normaldir. Peki akıntının sağlıklı olup olmadığı nasıl anlaşılacak?  Normal vajinal akıntıyı anormalden ayırmak için kural; ağrı ya da kaşıntı vermiyorsa, kötü bir kokusu yoksa genellikle akıntı normaldir. 

VAJİNAL AKINTI VE KOKU NEDEN OLUR NASIL GEÇER?

Tüm bayanlarda olan normal akıntılar sizi endişelendirmesin. Doğal akıntılar yapı olarak  berraktır ve sıvı yumurta akını andırır yapıdadır. Genellikle kokusuzdur .  Bazen bu akıntı miktarı çok fazla miktarda olur ve kadınlar endişeye kapılabilirler. İç çamaşırları veya günlük ped devamlı ıslak haldedir. Bu ıslaklığın kıvamı yumurtlama dönemi sırasında  biraz değişir ve sıvılaşabilir. Bunun amacı döllenmeye hazır yumurtanın döllenmesini kolaylaştırmak için salgının kıvamının değişmesidir .Yani her akıntı bir hastalık emaresi taşımaz.

Vajinal kuruluk yaşayanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

SARI YEŞİL KAHVERENGİ AKINTI YAŞAYAN KADINLAR NELER YAPABİLİR ?

Koyu sarı, yeşil, kahverengi renkli, kanlı, köpüklenen, kötü kokulu, beyaz, peynir kesiği şeklinde beraberinde ağrı, idrar yaparken yanma, ilişki sırasında yanma ve ağrı, normal dışı kanama gibi belirtilerle seyreden bir akıntı  olması enfeksiyon bulgusu taşır. Bu tür akıntılar tüpleri kanalları tıkayabilir, kısırlığa neden olabilir. Mutlaka ama mutlaka bu tür belirtileri yaşıyorsanız hekime görünmenizde fayda var.

Tekrarlayan vajinal mantar Yaşayanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Vajinal enfeksiyonlar eşinizden, partnerinizden, ortak kullanılan tuvaletlerden bulaşabilir. Eğer evliyseniz çift olarak tedavi edilmeniz gerekiyor aksi taktirde sadece sizin tedavi olmanız işe yaramayacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için kondom prezervatifle korunmanızı öneriyoruz. İç çamaşır ve vajinal hijyene de dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Sağlıklı günler dileriz. hamilemiyim.org

Gebelikte vajinal akıntı neden olur ?

Haberi Okumak için Tıklayın