X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Küçük Büyük Balkon dizaynı ( Balkon tasarımları )

Küçük balkon tasarım fikirleri Büyük olan balkon dekorasyon önerileri balkonumu nasıl dizayn edebilirim kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Küçük balkon tasarım fikirleri Büyük olan balkon dekorasyon önerileri balkonumu nasıl dizayn edebilirim kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Ev dekorasyonu ile ilgili konuları yeni açmaya başladığımı bir önceki yazım olan yeşil ev dekorasyonunda anlatmıştım. Bu ikinci yazım kızlar ben Sizlere bu yazımda balkonlarınız için alışagelmiş olan dizaynların yerine daha şık yapabileceğiniz şeyleri ve şekilleri göstermek istiyorum. Genelde Türkiye’de oturabileceğiniz bir balkonunuz var ise ve biraz küçük yada orta halli ise, bunu cam baklonla kapatıp yerlere halı döşeyip iki de kanepe atacak şekilde yapıyoruz.  Tabiki avrupa avrupa dedikleri ülkelerde bu tür balkonlu evleri yapmak mümkün değil. İnanılmaz vergiye tabiler.

Hani şu bildiğimiz Fransız balkon olayı var ya küçücük olan hah işte tam da bu vergilerden dolayı icat edilmiş bir sistem aklınızda bulunsun. Şimdi sizlere sıradışı ve en fazla vakit geçireceğiniz özellikle akşamları misafirleriniz yada sevdikleriniz ile çay yudumlayabileceğiniz harika örnekler sunacağım.

Bitkileri seviyor iseniz ve yazın gelmesi ile balkonumda neler yetiştirebilirim nasıl dizayn ederim diyorsanız lütfen yazımın devamını takip edin. Buradan vereceğim görseller ile, emin olun balkonlarınızın dizaynı düşüncelerinizi tamamen değiştireceğim.

Öncelikle balkonunuz biraz geniş ise işte o zaman tadından yenmeyecek şekilde dekore etmeniz ve yeşillendirmeniz mümkün olacaktır. Aslında balkon dekorasyonu hususunda daha fazla cümle kurmaya gerek görmüyoruz. Resimler konuşsun istiyorum ne dersiniz ?

büyük balkon dekorasyonu örneği

Google aramasında büyük balkon dekorasyonu dediğimde önüme gelen lik örneği vereceğime söz vermiştim kendi kendime tamam dizayn olarak gerçekten güzel görünse de kafamı kurcalayan buradaki salıncaklar oldu. Yok bunlara kesinlikle binilmez intahar için kullanacaklar muhtemelen :) Ama dekore için hoş durmuş olsa da bana göre gereksiz kızlar. Ben sizlere daha güzel örnekler bulayım onlar üzerinden konuşalım istiyorum. Ama buradaki köşe takımının cuk oturduğunu söyleyebilirim.

BÜYÜK BALKON DEKAROSYON ÖRNEĞİ

modern lüks büyük balkon dekorasyon fikirleri

Bu örneğe bayıldım diyebilirim. Tabiki bu kadar büyük balkon böyle bir ev alabilecek isek :) Şimdi kızlar yeşil ile kahve tonunun arada kullanılan beyazın asaletine lütfen bir bakın istiyorum. Ahşaptan seçilmiş üçlü tek ve yanında yine aynı şekilde dizayn edilmiş tekli koltuk modeli ne kadar şık duruyor. Özellikle balkonun zemininde kullanılan ağaçtan parkelere bayıldığımı söyleyebilirim. Hatta bu arkadaşlar biraz daha ileriye gitmiş ve çalışır durumda bir şömine bile koymuşlar. Bravo :)

ahşap minimalist balkon dekorasyonu örneği

Küçük Balkon Dekorasyonu Örneği

Evet küçük balkonları olanlar için harika bir model buldum arkadaşlarım. Bu arkadaşımız balkonu içeriye alma işlemi yapmış. Aslında içeri alma bir deyim bu kişi balkonunda kullandığı aleminyum materyaller ile balkonunu güzelce kapatmış. Küçük balkon dekorasyonu için bu modele iyi diyebiliriz. minimalist bir yaklaşım ile küçük bir l alarak küçük bir sehpa ile durumu güzelleştirip yine bir yada iki masalı ağaç ve ferforje demirden yapılmış masa ve sandalye ile durumu güzelleştirip nirvanaya kadar taşımış. Tebrikler güzel bir örnek

Sade küçük bir balkonunuz olsa bile hemen aşağıda bulunan bu görselden öncesi sonrası resmine bakarak ne kadar değiştiğini ortamın harika göründüğünü görebilirsiniz. Bahçe şeklinde yeşil görselli bir balkonum olsun diyor iseniz az bekleyin.

balkon dekorasyonu öncesi ve sonrası resmi

Son olarak sizlere çiçekli balkon dekorasyonuna çok güzel bir örnek vermek istiyorum. bura da yine ayakları demirden yani ferforjeden yapılmış bir l koltuk takımının kullanıldığını ve boş olan tüm alanların yeşillikler ile çiçekler ile donatıldığını söylemek istiyorum. Bakınca içinizi açcak güzellikler öyle değil mi ? Tabi siz buralara süs birbirinden daha güzel çiçekler ekebilirsiniz artık balkon dekorasyonunda sizin hayaliniz ne ise o olsun kızlar. Boya renk seçenekleri için buradaki site size yardımcı olacaktır.

Lüks balkon dekorasyonu örneği çiçekli model