X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Vizon Rengi Ev Dekorasyonu Fikirleri

Vizon rengi ev dekorasyonu fikirleri kullanılan mobilya ve dekor fikirlerinin yanı sır vizon rengi nasıl bir renkti evde nerelerde kullanılabilir sizler için anlatıyoruz.

Vizon rengi ev dekorasyonu fikirleri - Aslında vizon rengi hanımlar kahve ve bej tonları anlamına geliyor. Özellikle Açık duvar rengi uygulanmış duvarlarda ve salonlarda ya da evlerinizde kullanacağınız hangi bölüm var ise ( oturma odası olabilir yatak odası olabilir neresi ise artık ) bu rengi ve bu renge uyumlu kombinasyonları rahatlıkla seçebilirsiniz. Duvar rengi önerileri kategorisinden bu site sizlere yardımcı oluyor renk seçiminde buradaki konular size ışık tutabilir inceleyebilirsiniz.

Evlerinizi vizon rengi ile daha aydınlık göstermek adına lütfen duvarlarınızda kullanacağınız renk seçeneği ne olur ise olsun koyu boya kullanımından son derece uzak durun hanımlar. Zira koyu vizon da koyu evlerinizi iyicene boğarsınız duvarların açık renkte olması ile vizon rengi ile ilgili yapabileceğiniz kombinasyonlar emin olun göz dolduracaktır. Bu bağlamda bu renk seçiminin son derece önemli olduğunu söylemek istiyorum. Peki vizon rengi ile yapılmış ev dekorasyonuna örnekler var mı tabiki var sizler için resim resim inceleyerek gitmek istiyorum. 

Yukarıdaki görselden görüldüğü üzere Koyu vizon rengi koltuk takımı seçilmiş ve özellikle minderlerinde renk kombinasyonuna gidilmiş ve böylece mobilyanın patlaması ve ortaya çıkması sağlanmış. Tabiki burada kullanılan yastıklardan bazıları ile de hemen koltuk önüne serilmiş olan halı kombinlenmiş. Duvarın bu kadar koyu olmasını pek beğenmesem de en azından vizon rengi ile uyumlu olduğunu söyleyebilirim kızlar.

Burada yer alan görselde ne demek istediğimiz daha açık şekilde ortaya çıkmış hanımlar. Açık vizon rengi koltuk detaylarında minderlerinde ve orta minderinde yine kullanılan koyuluklar tombinlenmiş. Ayak kısmındaki koyuluk ile bütünlük sağlamış. Yanında duran Radyo aksesuarı rengi mükemmel durmuş. Haricen duvarda uygulanan renkle birlikte, mobilyanın ortaya çıkması sağlanmıştır. Vizon rengi ile uyumlu duvar renkleri için benim favorim diyebilirim sizlere.

Vizon rengi salon dekorasyonuna çok güzel bir örnek olduğunu söyleyebilirim. Yerdeki parkelelerden tutun da kullanılan tekli koltuğun sarımsı rengi gene duvarda asılan görselin bu renkler ile uyumu. Duvardaki kitaplığın kombini perdenin uyumu gerçekten çok hoş görünmüyor mu kızlar. 

Vizon rengi kiri çok fazla belli edebilir. Bunun için belki örtü kullanmanız gerekebilir. Vizon rengi koltuklarınızı her hangi bir mobilyacıdan yaptırabileceğiniz gibi satın da alabilirsiniz. Yaptıracıak iseniz bu vizon rengi uygulamaların su geçirmeyeni ve su tutmayan modelleri var onları seçmenizi tavsiye ediyorum.