X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yeşil Renkte Ev Dekorasyonu Fikirlerini görmeden karar vermeyin

Yeşil Renkte Ev Dekorasyonu Fikirleri Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Yeşil Renkte Ev Dekorasyonu Fikirleri Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Sürekli kendini yenileyen her sezon değişen dekorasyon örnekleri ile sizlere en yeni en trend renkleri sunmayı bir borç bildik. Bu renklerden olan yeşil ev dekorasyonuna çok yakışan her eve girmesi gereken bir renk olarak düşünüyorum. Her sezon değişen tonları ile dekorasyona kattığı değer ve güzellik paha biçilemez. Yeşil ile birlikte kullanılan uygun renklerle daha hoş ve göze güzel gelen dekorasyonlar hazırlamak mümkün. Yeşil huzur verici ve dinlendirici bir yapıya sahip renk olduğu için evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Geçen yıllarda sıklıkla tercih edilen zümrüt yeşili yerini bu sezon da çağla yeşili ve fıstık yeşili tonlarına bıraktı diyebiliriz. Duvarlarınızda yeşili kullanacaksanız daha çok açık tonları okyanus yeşili fıstık yeşili mint yeşili ya da pastel tonları tercih edebilirsiniz.

Yeşil renk tonlarını da seven biriyseniz bu evinizde en büyük tercih etme sebeplerinden biri olacaktır. Evinizin farklı köşelerinde yeşili kullanmanız daha iç açıcı bir görünüm ve huzur veren bir atmosfer sunacaktır sizlere. Zevkinize göre istediğiniz yeşil tonlarını perdelerinizde halılarınızda ya da aksesuarlarınızda tercih edebilir evinizin dekorasyonuna renk katabilirsiniz. Yeşil severlere özel ev dekorasyonunda yeşilin kullanıldığı yerler ve yeşil dekorasyon örnekleri ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Bize göre yeşil ile uyumlu en güzel renk beyazdır arkadaşlarım açık yeşil ya da fıstık yeşili kullanacak iseniz mutlaka kahve tonlarını ve bu rengi ortaya çıkartacak tonları kullanmanızda büyük fayda olduğunu düşünüyorum. Dekorasyon bölümümüzü daha yeni açtık ve istedik ki sizlere harika ev dekorasyonu fikirleri sunalım. Umarım bu hususta da başarılı oluruz Hemen sizlere yatak odasına ait harika hazırlanmış bir görsel sunup daha sonra da örneklerimizi sıralamak istiyoruz. Umarız beğenirsiniz.

yeşil ev dekorasyonuna güzel bir örnek

Görüldüğü üzere yeşilin koyu ve açık tonları tercih edilerek duvarda da kullanılan duvar kağıdında da buna yakın bir renk kullanılmış. Beyaz mobilya ile yapılan kombinin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten de iç açan bir görüntüsü var öyle değil mi kızlar ?

Sizlere yazımın başında belirttiğim yeşil renk ile en iyi hangi renk gider cümlemde verdiğim renkleri ve vermediğim renklerin yer aldığı görselleri sunmak istiyorum. Dilerseniz burada gördüğünüz şekilde evlerinizi dekore edebilirsiniz. Artık tercih size kalmış kızlar :) Yeşil ile uyumlu renkleri artık görsellerden kendiniz bulacaksınız ne bileyim bana iyi gelen size gelmeyebilir. Hoş geleni kullanın.

yeşil ev dekorasyonuna örnek

Bu örnekte özellikle yastıklarda açık renk tercih edilmiş ama koltukları ön plana çıkartan bir görsele sahip değil. Kanepe yani koltuk ayaklarında ince bi kahverengi detay olsa da pek fazla tercih edileceğini düşünmüyorum.

Yeşil beyaz siyah ev dekorasyonu

Yine yeşil ile kombinlenmiş özellikle abajurlarda yeşil renk tercih edilmiş ama bu görselde de çizgili perdenin bütünlüğü koltuk ile ve koltuğun üzerindeki yastık ile tamamlanmış olsa da birinci örnekten daha başarılı olduğunu söyleyebilirim kızlar.

Beyaz yeşil ev dekorasyonu baya güzel

Başarılı bulduğum yeşil ev dekorasyonuna güzel bir örnekte sadece beyaz değil aynı zamanda mavi malzemelerin odaya kattığı güzelliği lütfen kaçırmayalım harika bir işçilik çıkartmışlar diyebiliriz değil mi ?

koyu yeşil ev dekorasyonu

Gözleri yakan koyu yeşil ev dekorasyonuna kötü bir örnek sizler asla ama asla böyle yapmayın. Duvar kağadında kullanılan rengin fıstık yeşili olması daha güzel bir hava katabilirdi ama gözlerim yandı diyebilirim :)

Tabiki seçim tamamen sizlere kalmış. Çok güzel olur yeşille diyenler için tporikal bir ev dekorasyonu da var en son o örnekle bağlayarak işlemi tamamlıyorum. Seçim tamamen size kalmış. Gözleri yakan aman dedirten modellerden olabildiğince uzak duralım kızlar :)

Tropikal ev dekorasyonu yeşil tonda