X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

1 haftalık gebelik belirtileri nelerdir beta hcg testi oranları burada

1 haftalık gebelik belirtileri kadınlar kulübü 2 haftalık gebelikte bhcg oranları 3 haftalık hamilelik belirtileri nelerdir erkenden hamile olduğumuzu nasıl anlayabiliriz tüm detayları sizler için bir araya getirdik.

1 Haftalık Gebelik Belirtileri Nelerdir

Öncelikle hamile olduğunuzu ortaya koyan işaretlerin neler olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Yani siz hamile misiniz adetiniz gecikti mi bilemiyorum fakat dilerseniz haftalık gebelik belirtilerine bakmadan önce hemen aşağıda yer alan konumuza göz atın. Zira hamile iseniz tekrar bu konuya gelin ve ona göre konumuzu takip edin değerli hanımlar. Biliyoruz çok aceleciyiz. Erkenden hamile isek ortaya çıksın istiyoruz ama biraz sabır. Net olarak sizlere yüzde yüz hamilemisiniz belirtileri ve güncel durumlarınızı, neyi takip edip neye bakıp bakmayacağınızı anlatacağız. Öncelikle hamilemiyim diyebilmek adına adetiniz 3 5 gün geçmeli arkadaşlarım adetiniz geçmeden test yapmayınız. Şunuda unutmayınız ilişkiden sonra adet oldu iseniz bu sizin yüzde yüz hamile olmadığınız anlamına gelir bunu lütfen unutmayınız. 

2 - 3 Haftalık Gebelik belirtileri nelerdir

1 2 3 haftalık gebelik belirtileri şunlardır : Öncelikle ilk belirtinin adetlerinizin geçmesi olduğunu lütfen unutmayın değerli hamilemiyim.org kullanıcıları ve sevgili misafirlerimiz. Adetiniz geçmeden de tabiki yüzde yüz olarak hamile iseniz bunu anlayabilirsiniz tabiki şartlarımız var bunu yazının sonunda sizlere yazacağım. Şimdi diyelim ki adetiniz iki üç gün geçti ve sizler hamilemiyim diye düşünmeye başladınız. Bunu anlamanın yüzde yüz emin yolu beta hcg testi yapmanızdır kızlar. Beta hcg testlerinin sonuçları yüzde yüz doğru olarak çıkacaktır. Asla ama asla yanılmazlar bunu unutmayınız. 

SORU: Beta hcg değerleri kaç olmalı

Haberi Okumak için Tıklayın

1 2 3 haftalık gebelikte Beta Hcg Testi Oranları 

Adet olmanıza daha iki üç gün kala da bu testi yapabilirsiniz Bazı gebelik belirtilerini alıyor iseniz mutlaka yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Kandan gebelik testi yaptıracağınız zaman adetinizin geçmesini beklemenize gerek kalmayacaktır. Herhangi bir hastaneye giderek bu testi bir saat için da yaptırabilir ve sonuçlarını alabilirsiniz. Peki sonuçları aldınız diyelim Burada ne göstermesi gerekiyor. Hangi değerlere bakacaksınız 1 2 3 haftalık hamilelikte bhcg testi örnekleri var mı değerler kaç olmalı diye düşünüyor iseniz aşağıdaki konuyu inceleyin lütfen. 

Beta HCG testi örneği

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu konudan yine de ben sizlere bu oranları yazayım kızlar elinizin altında bulunsun. 

1 HAFTALIK GEBELİKTE BHCG ORANLARI 10 - 50

2 HAFTALIK GEBELİKTE BHCG ORANLARI 50 - 500

3 HAFTALIK GEBELİKTE BHCG ORANLARI 100 - 5000

Arasında olacaktır. Her türlü sorularınızı bizlere iletebilirsiniz arkadaşlarım. Hamileliğinizin oluşup oluşmadığını en iyi sizler bilirsiniz. Tabiki bize belirtiler neler diye yazın diyor iseniz hemen maddeler halinde bu belirtileri siz değerli hamilemiyim.org kullanıcılarımıza yazmak istiyoruz. 

1 2 3 haftalık hamilelik belirtileri şunlardır :

  1. Adet tarihiniz geçti ise: Normal olarak adet olmanız gereken zamanda sarkmalar meydana geldi ise
  2. Göğüslerde hassasiyet. Göğüsleriniz olduğundan daha belirgin şekilde dolgunlaştı ise ve sızlıyor ise
  3. Kokulara Karşı Hassasiyet. Kokulara karşı hassasiyetiniz başladı ise
  4. Bitkinlik ve yorgunluk. Bitkinlik ve yorgunluk hissiyatınız arttı ise.
  5. Uyku durumu. Sürekli olarak uykunuz geliyor ise.
  6. Karında ağrı. Karın ve kasık bölgesinde titremeler diken gibi batmalar oluyor ise.
  7. Yeme isteğinin artması azalması. Yeme isteğiniz ani şekilde artıyor veya azalıyor ise.

Hamilelik testi yapmanızın zamanı gelmiştir kızlar. Test Yapabilirsiniz. Her türlü görüş öneri ve sorularınızı yorum olarak bizlere iletiniz olur mu. 

1 2 3 haftalık hamilelik belirtileri kadınlar kulübü hamilemiyim