X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar burada mı ?

40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de bir araya geliyor.

40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de bir araya geliyor.

Bir derdim var şeklinde oluşturduğumuz kategorilerde, sizlerden gelen sorulara ve sorunlara yer vermeyi amaçlıyoruz. Özellikle bizlere site üzerinden, sosyal mecralardan ve diğer şekilde ulaşan kadınlarımızın sorularını sorunlarını masaya yatırıyoruz. Hayatın hengamesinde evliliğe fırsat bulamamış, bulmuş ise de çocuk yapmamış 40+ yaşın üstünde olan kişilere yardımcı olmak, yaşadıkları şehirlerde onları doğru adreslere ve doktorlara yönlendirmek adına bu konuyu açmayı uygun gördük. Siz 40 yaşın üzerinde iseniz ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız lütfen bizim ile bu konu üzerinden iletişime geçiniz.

40 yaşından sonra anne olmaya çabalayanlar

40 Yaş üstünde bir kadının çocuğu olur mu ?

Yumurta rezervleri eşinizdeki sperm hareketliliği ve daha bir çok faktörü göz önünde bulundurarak akıllı ve planlı bir şekilde ilerlemenizin zamanı gelmiştir. Ne yapacağınızı bilmiyor iseniz lütfen yaşadığınız şehri yaşınızı ve sizlere yönelteceğimiz soruları cevaplandırın ve sizleri doğru adreslere yönlendirelim.

Siz de kırk yaşınızı geçti iseniz ve artık benimde bir çocuğum olsun diyorsanız, sorun yaşıyorsanız, denedi iseniz ve olmuyor ise lütfen bizimle iletişime geçin. Yine bu durumda iseniz ve çocuğunuzun olmasını sağlayan doktor hastane gibi sonuç aldığınız adresleri biz hamilemiyim.org ile paylaşabilirseniz emin olun bir kadının duasını alacaksınız. Bebeğinin olmasını dört gözle bekleyen bu kadar anneye çare belki de sizsiniz ? Hangi doktora gittiniz yaşınız kaç ? Ne kadar tedavi gördünüz ? Sizde ya da eşinizde hangi eksiklikler bulundu sonuç ne oldu ?

 

Değerli yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız ? Bu konumuzun altından yaşadığınız sorunları da lütfen bizimle paylaşınız.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM ?