X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adet Söktürücü Tarlusal Kullananlar

Tarlusal Kullananlar Tarlusal kullandım adet olmadım neden ?

Tarlusal Kullananlar Tarlusal kullandım adet olmadım neden ?

Adet söktürücü tarlusal luy-teynyl, cliclo, naproskyn advil kullananların kadınların bilmesi gerekenler Hamilemiyim Kadınlar Kulübü'nde tüm detayları ile yazıyoruz.

Bir çok kadının hayatın da  mutlaka 1 defa kullandığı ilaçlardan biridir adet söktürücüler..Bu ilaçlar  çok yaygın kullanılır.Özelliklede korunmasız ilişki yaşayan deneyimsiz genç kızlarımız  tarafından.. Adet söktürücü  ilaçların zararları varmı, adet söktürücü ilaçlar nasıl kullanılır,adet söktürücü ilaçlar gebeliği engeller mi ? Biz bu  konu hakkında sayısız soru almaktayız..Adet geciktirici ilaçlar hakkında detaylı bilgileri makalemizde bulabilirsiniz..

Tarlusal nasıl kullanılır ne ilacıdır ve ne işe yarar hakkında merak edilenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Düzenli adet priyodu olan bayanların  bazı  sebeplerden mensi gecikebilir..Bu mens gecikmesi kimi zaman gebelik,kimi zaman adet düzensliliği ile ilişkilidir.Adet gecikmesi vücutta şişkinlik,ödem,stres,sinirlilik yapabilir.Adet gecikmesine  çözüm progesteron içeren haplar  dır.Bu durumda kullanılan ilaç adeti söktürecektir.. Östrojen ve progesteron hormonu içeren ilaçlar da adet söktürücü olarak kullanılırlar. Adet söktürücü ilaçlar kullanılırken hamilelik şüphesinin kesinlikle olmaması gerekir.Hamilelik döneminde kullanılmaması gereken  ilaçlardır.. Adet gecikmesini sebebi gebelik ise ve bu fark edilmeden bu ilaçlar kullanılır ise gebelikte bebek üzerine bazı olumsuz etkileri görülebilir   Her adet gecikmesi adet söktürücü kullanılmasını gerektirmez.

Tarlusal kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Her  adet gecikmesinde adet  söktürücü ilaç kullanılmaz.Adet gününün gelmesine rağmen, kanamanın başlamaması olarak tanımlanabilecek adet gecikmesi durumunda mutlak surette ilk yapmanız gereken hekime görünmek olsun..  Bu adet söktürücü ilaçlar, hormon içeren ilaçlardır ve bu nedenle doktor denetimi altında olmadan yanlış kullanımlar adet düzensizliği başta olmak üzere bir takım problemlere yol açabilirler.

Adet söktürücü ilaçları kullananlar Tarlusal ve diğerleri

Bize sık yöneltilen sorulardan biride  adet geciktirici ilaç kullandım bitti ne zaman adet olucam ? . Adet kanaması genellikle ilaç kesildikten 3-5 gün sonra başlar. Bazen 1 hafta – 10 günü bulabilir. Doktorlar tarafından daha çok duphaston 10 mg tablet ilacı önerilse de, piyasada bu ilacın bir çok alternatifi mevcuttur.Bu ilaçlar tarlusal,luy-teynyl,cyclo,naprosyn ve advil. Sevgili hanımlar  yazımızı sonlandırmadan tekrar uyaralım.Adetinizi geciktirmek istiyorsanız mutlaka  hekime danışın.

Konumuz içinde Tarlusal kullananların yorumları ve dikkat edilmesi gereken şeyleri yazdığımız konularımızın linkini verdik onlardan faydalanarak, sormak istediklerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Adet olamıyorum kasıklarım ağrıyor hamilemiyim ?

Haberi Okumak için Tıklayın

TARLUSAL KULLANDIM ADET OLMADIM NEDEN SORUSU