X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetliyken yumurtlama testi yapılır mı tüm cevaplar

Adetliyken yumurtlama testi yapılır mı yaptıran var mı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Adetliyken yumurtlama testi yapılır mı yaptıran var mı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Yumurtlama Testi Tam Olarak Neye Yarar ?

Yumurtlama testleri ile siz kadınların en doğurgan günü tespit edilir. Bu gün sayıları net olarak 2 gündür. Yani bir kadının doğurmaya elverişli olacağı bir ayda daha doğrusu iki adeti arasında toplamda 2 gün zamanı vardır. Bu zaman öncesinde ve 36 saat sonrasında birliktelik yaşayarak hamileliğinizi kesin olarak sağlayabilirsiniz. Tabi ki bazı şartları var bunları sizlere yazmamız gerekiyor. Önce net bilgileri sunmak istiyorum.

Yumurtlama Testleri Sonucu Doğru mu Ne Kadar Doğru ?

Yapılan bilimsel çalışmalar ile bu testlerin sonucunun %99 oranında doğru çıktığı kanıtlanmış durumda. Marka olarak ben sizlere predictor yumurtlama testini kullanmanızı öneriyorum.

Yumurtlama Testleri Nasıl Yapılır ?

Yumurtlama testini yapabilmek için adet döngünüzün net olarak hangi tarihler arasında olduğunu kesin olarak bilmeniz gerekiyor. Adeti düzensiz bir kadın iseniz dediklerimize uyar iseniz yumurtlama gününü bulabilirsiniz. Adetleriniz düzenli ise bu adımı atlayabilirsiniz. Adetim düzensiz nasıl test yapacağım diyor iseniz üç aylık zaman diliminde kesinlikle adetlerinizin hangi aralıklar içinde olduğunu bulmalısınız. Yine tarih tutmuyor ise en kısa olduğunuz adet gününüzü baz almalısınız.

Adetliyken yumurtlama olurmu ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlamam Testinizi Adet Akarken Yapacaksınız

Bir kaba alınan idrar içine çubukları batırmıyorsunuz. Tam idrar esnasında idrarınız akarken bu testi yapacaksınız zaten bu testleri satın aldığınızda içinde tam olarak neler yapmanız gerekiği hususu ayrı ayrı yazılıyor bilginiz olsun.

Yapılan testlerde her iki çizginin net olarak birbirine benzemesi ile sizin en doğurgan dönemde olduğunuz ortaya çıkacaktır. Yapamadığınız sormanız gereken bir şey olur ise lütfen bu konumuzdan bizlere ulaşınız.

adetliyken yumurtlama testi yapılır mı

ADETLİYKEN YUMURTLAMA TESTİ OLUR MU ?

Adetli iken yumurtlama testini yapmanın hiç bir mantığı yoktur. Öncelikle kaç günde bir adet olduğunuzun ortaya çıkması ile bu testleri doğru şekilde yapmanız gerekiyor.  Tam olarak neler yapmanız gerektiğini yazıyoruz. Adetiniz tam bitip temizlendikten sonra 5. gün kullanacaksınız. Öğlen saat 12-4 arasında yapacaksınız daha erken yapmayınız. Testi yapmadan bir saat öncesinde sıvı tüketimini durdurunuz almayın sıvı. Testten sonra alabilirsiniz. Alacağınız fazla sıvı bu testin sonucunun yanlış çıkmasına neden olabilir.

Ovülasyon Testi Nasıl Yapılır ?

  • Zamanlama önemli ve çok düzenli olarak takip edilmesi gerekiyor.
  • Akışkan olan idrarda yapmanız son derece önemlidir akan idrardan yapınız.
  • T çizgisi sizin için önemlidir takip edeceğimiz yer burasıdır.
  • C çizgisi sizin yumurtlama günününüzde olmadığını gösterir.
  • T çizgisi koyu olduğunda yumurtlamada olduğunuzu gösterir.
  • T Çizgisi açık koyu olduğunda da yumurtlama döneminde olduğunuzu gösterir
  • T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda birliktelik yaşamalısınız bebek için.

Yumurtlama 24/48 saat arasındaki bir zaman diliminde ortaya çıkar. Bu kadar zamanınızın olduğunu gösteriyor kızlar. Kadından kadına yumurtlama saatleri fizyolojik olarak farklılık gösterebilir.

Yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası sizin gebe kalmanız için en verimli gündür. Yumurtlamadan 3 gün öncesini ve 3 gün sonrasına kadar geçen zamanı boş geçirmeyeceksiniz. Bu sürelerin tamamında yani toplamda 4-5 gün birlikte olmanız gerekiyor bebek için. Her gün birlikte olunması sperm kalitesini düşürmez bilginiz olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=5SrMIWcCd-s

Bu hususta bizlere sorularınızı göndermek isterseniz lütfen konularımızın altından bizlere sorularınızı iletin ayrıca sitemizdeki soru sor bölümünden de bizlere ulaşarak sorularınızı gönderebilirsiniz.

Birliktelik sonrasında direkt ayağa kalmamanız, ayakları dikerek 15 dakika yukarıda tutmanız faydalı olacaktır. Spermler ayağa kalktığınızda akmaya başlayacaktır. Bu normal bir durumdur. Herkeste olur.

SPERMLERİN VAJİNADAN DIŞARI AKMASI GEBELİĞİ ENGELLER Mİ?

Haberi Okumak için Tıklayın