X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Akla Hayale Sığmayacak Şekilde Hamile Kalan 10 Kadın

İlginç hamile kalma hikayeleri okuyunca dumur olacaksınız, hamileyken hamile kalan, anal birliktelikte hamile kalanlar kıyfaetle hamile kalanlar tüpünü bağlatıp hamile kalanlar....

İLGİNÇ HAMİLE KALMA OLAYLARI ÖYKÜLERİ

İlginç hamile kalma hikayeleri okuyunca dumur olacaksınız, hamileyken hamile kalan, anal birliktelikte hamile kalanlar kıyfaetle hamile kalanlar tüpünü bağlatıp hamile kalanlar....

Sitemiz hamilemiyim.org adresine dönem dönem bu kadar ilginç olmasa da genelde hamile kalma korkuları ile birlikte sorular geliyor. Derlemeyi bir yabancı site yapmış ve yayınlandığında insanlar tarafından çokça konuşulmuş hikayeler ile dolu konuya geçmeden önce, doğru şekilde hamile kalabilmeniz adına uzmanlarımız tarafından tüm sorularınızın ivedilikle cevaplandırıldığını bilmenizi isteriz. Hemen yazının başında Ertesi gün hapı sizi yüzde yüz gebelikten korumaz diyerek ilgili yazımızı veriyoruz. Kafanızdaki deli sorulardan doğru bildiğiniz yanlışlardan kurtulacaksınız. Lütfen inceleyin.

Ertesi gün hapı kullandım hamile kalırmıyım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

İLGİNÇ HAMİLE KALMA HİKAYELERİ

Hikayenin ilki ters ilişki yaşamış ve hamile kalmış bir kadından gelmiş kızlar. Ters birliktelikle hamile kalınmış ama bu size imkansız gibi gelmesin her halukarda hamile kalma ihtimaliniz var. Anüs ile vajinal yol birbirine oldukça yakın tam birleşme ve girme olmasa bile spermler buradan sızarak sizi hamile bırakabilir. Ters ilişkiyle hamile kalanmaktan korkan kadınların yorumları

SÜRTÜNEREK KIYAFETLE İLİŞKİDEN HAMİLELİK OLUŞUR MU ? CEVAP EVET TABİKİ

Bu kadarı da olmaz demeyin yine gelen itiraflardan birisinde kulağınıza çok ama çok saçma gelmiş olsa da şu söylenmiş. Kıyafetlerimiz üzerimizde ama hamile kaldım diyerek eklemiş iç çamaşırlarıma sperm geldi çıplakta değilim demiş ama malesef sonuç hamilelik.. Sızıntı olması durumunda ilişki olsun olmasın hamile kalma ihtimaliniz var.  SÜRTÜNEREK KIYAFETLE İLİŞKİ VE HAMİLELİK

TÜPLERİM BAĞLI İKEN HAMİLE KALDIM 

Genelde yeterince bebek sahibi olmuş kadınlar bir daha bebekleri olmasın diye tüplerini bağlatıyorlar en etkili yöntemlerden birisi ama bu tüplerin cerrahi olarak bağlanması durumunda bazı sıkıntılar çıkıyor ve iyileşme sürecinde sızıntılar oluyor. Şunu diyelim sizlere Her yıl yüz kadından en az 5-6 tanesi bu şekilde hamile kalıyor sıkıntı var ise tüpleriniz bağlı iken bile hamile kalma ihtimaliniz var kızlar.

Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı

Haberi Okumak için Tıklayın

REGL DÖNEMİNDE HAMİLE KALINIYORMUŞ HAMİLE KALDIM

Tamam size göre hamile kalamaz ya da siz de aynı durumu yaşadınız ve hamile kalmadınız değil mi ? Ama bu, sizde olmayanın başkasında olmayacağı anlamına gelmiyor. Adet günlerinin sonuysa bazı kadınlarda bu dönem aynı zamanda yumurtlama dönemine denk geliyor ise hamile kalınabilir. Adetiniz bitti ilişki yaşadınız ama unutmayın spermler vajinanızın içinde 5 güne kadar canlı kalabiliyor :)

SORU : Adet dönemindeki ilişkiden hamilelik olur mu ?

Haberi Okumak için Tıklayın

 

BEBEK EMZİRİRKEN HAMİLE KALAMAYACAĞIMI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ HAMİLE KALMIŞIM

Bebek emziren annelerin özellikle ülkemizde sütüm koruyordur hamile kalamam dediğini en azından kulaklarına bu cümlenin çalındığını biliyoruz ama bu tamamen yanlış. Sizler bebeklerinizi emzirirken de hamile kalabilirsiniz. Prolaktin hormonu yumurtlama dönemini bebeğinizi emzirirken bastırarak sizin hamile kalmanızı biraz engeller gibi olsa da sadece yavaşlatır arkadaşlarım her türlü hamile kalırsınız :) Ki bu hanım kızımız da hamile kalmış malesef.

ERKEK ARKADAŞIM VASEKTOMİ OPERASYONU OLMUŞTU NASIL HAMİLE KALABİLİRİM ANLAMIYORUM 

Evet kadınlardan birisi bunu söylemiş kızlar. Vasektomi yani erkeğin meni kanallarını bağlatması durumudur bu şekilde spermler kanala gelemez ulaşamaz dolayısı ile sizin vajinanıza bulaştıramaz bile. Dünyanın kullandığı bir yöntem olsa da ( en başarılı yöntemdir ) yine de hamile kalan bir kadınımız var bilginiz olsun.

4 YILDIR DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIYORUM YİNEDE HAMİLE KALDIM

Doğum kontrol hapları aslında hanımlar hormonların birleşimi bir ilaçtır. östrojen ve progestojen hormonlarının birleşiminden oluşmuş bir ilaçtır. Yumurtlamanın önüne geçer günde bir tane alan kadın düzenli olarak kullandığında bu hapları hamile kalamaz. Ama her gün aynı saatte içilmesi gereken bir ilaç bir günü altayın geciktirin ya da unutun hamile kalabilirsiniz kızımız kalmış işte :)

Doğum kontrol hapı unutulursa hamile kalınırmı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

PREZERVATİF KULLANIYORUZ NASIL HAMİLE KALDIM ANLAMIYORUM

Bu hususta söylenecek çok ama çok şey var ama bişey demeyelim allah bilir ne yaptınız nasıl taktınız ve nasıl kullandınız yoksa şevhetten yırtıldı da sizin mi haberiniz yok çok yazıık çoook :)

DIŞARI BOŞALMAYLA BİRLİKTE OLUYORUZ AMA NASIL OLUYOR HAMİLE KALMIŞIIIIM

Eveeeet zurnanın zırt dediği yer bu kızlar. Kimisi içine olacağım diye bas bas kendini yırtıp bağırırken kimisi de aman bişi olmasın diye tam orgazm anında dışarı boşalıyor. Nasıl olsa birşey olmaz diyor ama malesef hayatım hamile kalabilirsiniiiiiz.  Ayrıntılara bakın isterseniz :)

İlişkide zevk suyu geldi hamile kalırmıyım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ZATEN HAMİLEYDİM Bİ KEZ DAHA HAMİLE KALMIŞIM DE BU NASIL OLUYOR ?

İlk kez duyanlar için hemen anlatalım kızlar. Evet hamileyken hamile kalmak bu mümkün. Tıbben her şey mümkün :) Bugüne kadır bununla ilgili bir çok vakaya kendim bizzat şahsım, sahsiyetim ve kendim olarak denk gelmiştim. Nereden biliyon diyorsunuz değil mi e haberi var da oradan biliyorum. Hatta sevgili annemizin videosu bile var anlatıyor neler olduğunu isterseniz inceleyin kızlar.

Kaynak:https://www.babygaga.com/15-unlikely-ways-women-have-gotten-pregnant-you-wont-believe/