X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Anne olmak istiyorum

Bende anne olmak istiyorum kadınlar kulübü hamilemiyim ne zaman anne olacağım neler yapmam gerekiyor ?

Bende anne olmak istiyorum kadınlar kulübü hamilemiyim ne zaman anne olacağım neler yapmam gerekiyor ?

Anne olmak istiyorum diyen  değerli hamilemiyim.org kullanıcıları ve misafirleri. Anne olmaya kendinizi hazır mı hissediyorsunuz. O zaman sizler için yazacağımız bazı şeyleri mutlak suretle bilmeniz gerekiyor. Zira artık globalleşen dünya ile birlikte besinlerdeki değerler önemli ölçüde azaldı ve artık besinlerden gerekli vitamin yada minerallerin hiç birisini tam olarak alamıyoruz. GDO lu ürünler, hava kirliliği, şehirsel yaşamın stresi... Buna benzer bir çok faktör var bizlerin hamile kalmasına engel olan...

Hamile kalmanızı kolaylaştıracak önerileri yazdık

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebeliği düşünüyorum ilk ne yapmam gerekir ?

Hamileliği düşünen anne adayının öncelikle her şeyden önce geçmiş olan 3 ay boyunca adet günlerini bir yere yazması ve ortalama adetini bilmesi gerekiyor. Normal bir kadın 28 günde bir adet olur ve bu kadının ilk adet olduğu günün üzerine 14 gün ekleyerek yumurtlama günü tespit edilir. Eğer yumurtlama döneminizi bulmak istiyorsanız sevgili anne adaylarımız; Anne olmak istiyorum diyenler takip edin lütfen.

 

Yukarıdaki resme tıklayarak bunun hesabını yapabilirsiniz. Eğer karışık ise regl günleriniz konumuzun altından bizlere sorular sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününün tespiti aşaması sizin anne kalmanız için son derece önem arz etmektedir. Bunu tespit ettikten sonra takip eden 5 gün birliktelik yaşamanız sizin daha fazla hamile kalmanıza yardımcı olacaktır. ( kısa sürede hamilelik ) Hamile kalabileceğiniz pozisyonları biliyor musunuz ?

Sperm sayısını kalitesini artıran besinler

Haberi Okumak için Tıklayın

Hangi günler ve ne zaman gebe kalabilirim ?

Birazdan hemen bu yazının altından sizlere ne zaman gebe kalabileceğinizi ölçe bileceğiniz ve otomatik hesaplatabileceğiniz linki de vereceğim. Bu link yardımı ile ne zaman gebe kalabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

anne olmak istiyorum kadınlar kulübü

Burada yazılanların tamamını uygulamaya koyulmadan önce sevgili anne adayları, bunun uzun bir süreç olabileceğinizi, anne olmayı düşündüğünüz dönemlerde hamilelik durumunu takıntı haline getirmemeniz ve son derece sakin olmanız gerektiğinin altını önemle çizmek istiyorum.

Her şeyi deneyip yaptınız ve halen hamile kalamıyor sanız, deneme süreniz 1 yılı geçti ise o zaman doktora danışma ve gerekli tahlillerinizi yaptırma zamanınız geldi demektir. Bu konu hakkındaki değerli düşüncelerinizi bizimle ve sizin durumunuzda olan binlerce anne adayı ile paylaşın lütfen. Adetlerim çok düzenli ama bir türlü hamile kalamıyorum diyen kadınlar buradan bazı sorularına cevaplarda bulabilirler.

Hamile kalmaya yardımcı besinler

Haberi Okumak için Tıklayın

Sorun ve sıkıntılarınıza elimizden geldiğince yardımcı olacağız.

HAMİLEMİYİM.ORG

" hamilemiyim.org Özel yazısıdır. İzinsiz kullanılması durumunda yasal süreç başlatılacaktır. Söz konusu yazının başka bir yerde yayınlanması ancak direkt konu linkinin verilmesi ile mümkündür "

SORU: Hamile Kalmak İstiyorum neden kalamıyorum ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ANNE OLMAK İSTİYORUM Hamile Kadınlar Kulübü