X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Aşılama yaptıranların yorumlarını istiyoruz

2020 yılında aşılama yaptıranların yorumları aşılaması tutanlar Hamilemiyim Kadınlar Kulübü

2020 yılında aşılama yaptıranların yorumları aşılaması tutanlar Hamilemiyim Kadınlar Kulübü

Selamlar sevgili anne adayları,

Özellikle beslenmeye bağlı olarak ortaya çıkan ve kadınlarımızın doğuganlıklarının sona ermesi ya da çok azalması ile yöneldikleri bir yöntem bu aşılama... Sizler aşılama yaptıracağınız sürede belki de araştırma yapıyorsunuz ve neler yapacağınız hususunda bilgilere sahip değilsiniz. Bu bağlamda KADINLAR KULÜBÜ HAMİMİYİM sitemizden, siz değerli anne adayları için bilgileri uzmanlarımız yayınlıyorlar. Eğer henüz aşılama aşamasını düşünüyor ve geçmemiş iseniz aşağıdaki konuları sizlerin okuması için sunuyorum. Mutlak suretle incelemeden bilgi sahibi olup araştırmadan işlem yaptırmaya kalkmayın olur mu ?

Aşılamada başarı oranı nedir kadınlar kulubü hamilemiyim'de

Haberi Okumak için Tıklayın

Örneğin hemen yukarıda aşılama yaptırmadan önce başarı oranlarının ne olduğunu bilmek ister misiniz ? Nihayetinde maddi ve manevi olarak bir emek sarfedeceksiniz ve bu başarı oranını bilmeniz sizin için önemli olacaktır diye düşünüyorum.

İlk aşılamada hamile kalanlar için oluşturduğumuz ama henüz yorum gelmeyen bu konumuzu da incelemek isteyebilirsiniz.

İlk aşılamada hamile kalanlar burada mı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu bebeği mutlak suretle nasip ise istiyorum diyenlerden iseniz aşılamanın tutması için yapmanız ve dikkat etmeniz gereken bazı şeyler ve çok değerli bilgiler mevcut onu da hemen aşağıda yer alan konumuzdan öğrenebilirsiniz.

Aşılamanın tutması için yapılması gerekenler kadınlar kulübü'nde

Haberi Okumak için Tıklayın

AŞILAMA YAPTIRANLARIN YORUMLARI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Herkesin aşılama döneminde neler hissettiğini, neler yaşadığını, nelerle karşılaştıklarını ve gerek psikolojik gerekse fizyolojik olarak vücuttaki değişimlerini bizlerle paylaşabilmeleri için bu başlıkta bir konuyu açmayı uygun gördük. Sizler aşılama sürecinde hamile kaldı iseniz, lütfen sitemiz ve sitemizdeki diğer annelik aşkı ile yanıp tutuşan sevgili kadınlarımız için düşündüklerinizi ve bu süreci mümkün mertebe anlaşılır bir dil ile bizlerle paylaşır mısınız ? Hangi şehirde yaşıyorsunuz ? Hangi hastanede aşılama yaptırdınız Tavsiye ettiğiniz başarılı olduğuna inandığınız doktor var mı ? Bu aşılama olayına ne zaman karar verdiniz ? Aşılama fiyatları için ne kadar ödeme yaptınız Bir indirim aldınız mı ? Lütfen değerli yorumlarınızı bizlerden ve sizin durumunuzda olup anne olmak için yanış tutuşan kadınlarımız ile paylaşır mısınız ?

Sizin durumunuzda olan kadınların bu paylaşımlarla ne kadar rahatlayacaklarını ve düşüncelerinize, yaşadıklarınıza ne kadar ihtiyaçları olduğunu lütfen unutmayın. Her kesin paylaşımda bulunmasını rica ediyoruz.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULUBÜ