X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Aşılamadan sonra kahverengi pembe lekelenme

Aşılamadan 10 gün 12 gün  13 14 sonra lekelenme bir hafta sonra lekelenme yaşayan kadınlar kulubü hamilemiyim misafirlerinin dikkatine

Aşılamadan 10 gün 12 gün  13 14 sonra lekelenme bir hafta sonra lekelenme yaşayan kadınlar kulubü hamilemiyim misafirlerinin dikkatine

Sayfamıza en sık yöneltilen sorulardan biride,kısırlık tedavisinde aşılama yaptıran bayanların aşılama sonrası görülen lekelenmenin normal olup olmadığı hakkında..Bizlerde bu konuya açıklık getirmek için aşılama da görülen kan lekesi,aşılama sonrası kanama ile ilgili yazımızı ayrıntılarıyla paylaşıyoruz.

Öncelikle aşılama nedir ona açıklık getirelim. Aşılama tedavisi, üremeye yardımcı bir yöntemdir. Çiftin doğurganlığının en yüksek olduğu yumurtlama döneminde, baba adayından sperm örneği alınır. Bu spermler oldukça kolay bir yöntemle anne adayının rahminin içine transfer edilir. Peki aşılama kimlere yapılır?

aşılanmadan sonra kahverengi pembe lekelenme yaşayanlar

Aşılama nedeni olmayan kısırlık tedavisinde,erkekteki sperm sayısının azlığı e hareketililiğinin azlığında,vajinusmus hastalarında,spermin rahim ağzından geçemediği durumlarda aşılama yapılır. Aşılama ağrılı bir işlemmi tabiki değil.Aşılamada başarı oranı nedir diye sorarsanız ortalama %15-20 dir .Lakin bu oran kadının yaşı,spermin özelliği ve tüplerin durumuna göre değişkenlik göseterebilir.

AŞILAMADAN 1 HAFTA SONRA LEKELENME YAŞAYANLAR

Sitemize gelen yorumlardan anladığımıza göre aşılamadan 12 gün 13 gün hatta bazılarında 10 gün 14. günde lekelenme yaşadıklarını ifade eden değerli üyelerimiz var. Hem onlara cevap vermek, hem de lekelenme yaşayanlara bilgi açısından bunu açıklamakta büyük fayda olduğunu düşünüyoruz. Zira kadınlarımız baya korkuyorlar bu durumda... E kolay değil bebek istiyorsunuz. Şimdi aşılama sonrası oluşan lekelenme ve kanamalara değinelim.Aşılama sırasında ve sonrasında sıklıkla hiçbir kanama olmaz ancak bazen işlem sırasında kullanılan aletlere bağlı olarak rahim ağzından çok az miktarda veya damla damla kanama, lekelenme olabilir. Bu durum bir probleme neden olmaz veya gebelik şansını etkilemez.

Aşılama sonrası kasıklarım ağrıyor bu normal midir diye soranlara cevaben evet aşılama sonrası kasık ağrısının olması normaldir. Sizlere tavsiyemiz aşılama sonrası stresten uzak durmanız , her ayrıntıya kafa yormamanız. Gereken bilgilendirmeler yani olacaklar hekiminiz tarafından size anlatılıcaktır.Dileyen her bayanın anne olması dileklerimizle..

Aşılamanın tutması için yapılması gerekenler kadınlar kulübü'nde

Haberi Okumak için Tıklayın

Sizler de aşılama yaptırarak istediğiniz bebeğe kavuşmak için can atıyor, ama sıkıntılar ya da sorularınızı yöneltecek bir uzman arıyor iseniz lütfen hiç çekinmeden bizlere yazınız. Yazdığınız yorumlarda olabildiğince fazla bilgi vermeniz, sizlere daha net dönmemiz açısından son derece önem arz ediyor. Yorumlarınız ile lütfen bizlere katkıta bulunun.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ

Aşılama sonrası gebelik belirtileri ne zaman yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın