X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Ateş ölçme yöntemi ile hamilelik hakkında bilgiler

Ateş ölçme yöntemi ve yöntemleri nedir bu yöntemle hamile kalanlar nelere dikkat etmeli ? Ateşi nasıl ölçmek gerekir ?

Ateş ölçme yöntemi ve yöntemleri nedir bu yöntemle hamile kalanlar nelere dikkat etmeli ? Ateşi nasıl ölçmek gerekir ?

Selamlar sevgili arkadaşlarım. Sitemizde İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Konusuna yazan sevgili Mabella'nın sorusu üzerine bu yöntemden sizlere kısaca anlaşılır şekilde bahsetmek istiyorum. Bu arada Mabella umarım bebeğine en kısa zamanda kavuşursun tatlım.

Ateş ölçme yönteminde ateş ölçme nasıl yapılıyor ?

Sevgili anne adayları sizler her gün aynı saatte yataklarınızdan kalkmadan önce dijital termomete ile dil altından ölçüm alacaksınız. Ateşinizin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edecek ve reglderecenizi öğreneceksiniz. Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0,2 derece gibi bir yükselme gösterir. O zaman yarın yumurtlama günüm diyecek ve o gün sıklıkla ilişkiye gireceksiniz. Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımız zaman ateşimiz biraz yükselir ve bizde yumurtlama durumunu anlarız.

Örneğin adet olduğun derecen 36.0'dır. Eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.

Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Saatlerinizi kuracaksınız ve her sabah örneği 8 gibi yataktan kalkmadan önce dijital termometre ile dilinizin altından ateşinizi ölçeceksiniz.  Ölçümü yaptıktan sonra bunu bir kenara tarih vererek yazacaksınız. Unutmayın her zaman kişiden kişiye bu derece değişir ve her kadının her ay aynı şekilde yumurtlaması olmaz. Hergün bu ölçümü yaptığınızda bir gün sabah ateş derecenizin 0.2 yükseldiğini göreceksiniz sevgili arkadaşlarım. İşte o günden bir sonraki gün sizin yumurtlama tarihinizdir. Kesinlikle ateş ölçme yönteminde not tutacak ve saat olayına mutlaka dikkat edeceksiniz.

Sorusu yada sorunu olan bu konu altından bizlere ulaşabilir.